HavemaskinerUdendørs

Robotplæneklipper test

Hvis du ligesom mange andre danskere også er ved at være godt træt af at skulle bruge en masse tid og kræfter på at slå græs, hvorfor så ikke anskaffe dig en robotplæneklipper og lade det forløbe helt automatisk? Forestil dig alt den tid du sparer ved at lade robotplæneklipperen klare arbejdet for dig.

På denne side har vi fundet tre super oplagt robotplæneklippere du med fordel kan tage et nærmere kig på, hvis du er på udkig efter sådan en maskine. Robotplæneklipperne er valgt på baggrund af forskellige tests og anmeldelser, hvorfor du trygt kan købe en af de fremhævede modeller på denne side.

Robomow RS 630

630Denne model fra Robobow er oplagt at vælge, hvis du har en stor plæne. Den er uhyre nem at betjene herunder programmering af starttidspunkter osv. Når Robomow RS 630 er færdig med at slå græsset, så kører den helt automatisk tilbage til ladestationen for at lade op og gøre klar til næste klipning.

Klipperen er i øvrigt udstyret med en tyverisikring, så du trygt og sikkert kan have den til at stå udenfor. Derudover har den også en regnsensor, så den ikke klipper græsset i regnvejr.

Du finder den fx. her hos roboteksperten til [afpprice id=”58″] DKK

Robomow MC 500

500Denne topmoderne robotplæneklipper er et oplagt valg for dig, der gerne vil være sikker på at have den nyeste og smarteste teknologi. Denne klipper kan for eksempel styres med din smartphone, hvilket er uhyre smart, hvis du for eksempel gerne vil have slået græsset på en bestemt dag, men ikke er hjemme til at sætte den i gang. Robotten kører på batterier, hvilket sikrer dig en meget økologisk og økonomisk græsslåning.

Denne robot kan klare op til 500 m2.

Du finder den fx. her hos roboteksperten til [afpprice id=”57″] DKK

Robomow RS 612

612Denne populære robotplæneklipper fra Robomow kan klare op til 1200 m2. Den er nem at programmere og indstille efter dine behov og ønsker. Den er udstyret med flere sikkerhedsfunktioner, hvorfor den er ekstra sikker, når den er i drift. Det vil sige, at du ikke skal være bange for at få ødelagt dele af haven, fordi den klipper ved siden af.

Robomow RS 612 kan i øvrigt også kontrolleres med din smartphone.

Du finder den fx. her hos roboteksperten til [afpprice id=”56″] DKK

Robotplæneklippere af mærket Robomow er bedst i test

Grunden til, at de tre fremhævede modeller alle stammer fra mærket Robomow skyldes, at de er bedst i test. Modellerne er bl.a. blevet testet i Råd&Rön, Forbrugerrådet Tænk og en række boligprogrammer.

Når du køber havemaskiner af den ene eller anden slags, så er det altid en god ide at kigge på de tests og anmeldelser der findes. Der findes især en masse gode robotplæneklipper test som du med fordel kan følge.

Sådan vælger du den rigtige robotplæneklipper

Det vigtigste du skal se på, når du skal vælge en plæneklipper er, hvor stort et græsareal den pågældende klipper kan håndtere. Derudover skal du også kigge på om din plæne er delt op i en eller flere zoner.

Hvis du for eksempel har en græsplæne, der måler 500 m2 og som samtidig er delt op i flere zoner, så skal du vælge en robotplæneklipper, der kan håndtere dette. Det er ikke alle robotter, der kan arbejde med zoner. Derfor er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at læse om specifikationerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *