HavemaskinerUdendørs

Akku Plæneklipper Test

Er du ved at være godt træt af at skulle fylde benzin på din plæneklipper i tide og utide? Er du ved at få grå hår over at skulle slå græs med en maskine, der slæber en lang og irriterende ledning efter sig? Leder du efter et godt og effektivt alternativ?

Hvis spørgsmålene herover fanger din interesse, og du kan nikke genkendende til nogle af dem, så har du rigtig god grund til at købe en akku plæneklipper og samtidig læse med her. Her på siden har vi nemlig fundet to super gode akku plæneklippere fra Bosch, der kører på batteri, som uden tvivl vil gøre din græsslåning til en sand leg.

Bosch Akku Plæneklipper ROTAK 43

7435779-1-c-1395083904Denne model sikrer dig en ganske problemfri slåning af dit græs – og så endda helt ud til kanten. Den er udstyret med et smart ergoflex-system, så du kan indstille den meget præcist efter dine ønsker. Det betyder, at dine muskler og led bliver skånet for overbelastning. Derudover er den også udstyret med et stort lithium-ion-batteri, der sikrer dig en meget effektiv og ikke mindst kraftfuld græsslåning.

Specifikationer

 • Spænding: 36 V
 • Ladetid: 1 time
 • Anbefalet klippeareal: Op til 600 m2
 • Vægt: 13,7 kg
 • Skæresystem: Knivskær

Køb den fx. her til kun [afpprice id=”53″] DKK

Bosch Akku Plæneklipper ROTAK 37

7435780-1-c-1395083905Denne akku model fra Bosch er en super effektiv plæneklipper, der sikrer dig en nem og behagelig klipning uden irriterende ledninger. Den er udstyret med et meget powerfuldt lithium-ion-batteri, hvilket gør græsslåningen meget nem og ”letkørende”. En af de helt store fordele ved denne akku plæneklipper er, at den er udstyret med en innovativ plæneramme, så du kan klippe helt ud til kanten ved for eksempel mure, bede og lignende.

Specifikationer

 • Spænding: 36 V
 • Vægt: 13 kg
 • Anbefalet areal: Op til 300 m2
 • Klippebredde: 37 cm
 • Akku-type: Lithium-Ion
 • Skæresystem: Knivskær

Køb den fx. her til kun [afpprice id=”54″] DKK

Akku plæneklipper test – hvilken model er den bedste?

På nettet findes der en masse tests af akku plæneklippere. Som forbruger skal du tage disse tests med et gran salt, da de ikke altid er retvisende i deres resultater. De græsplæner som testene er udført på er typisk meget forskellige i forhold til din egen plæne, hvorfor du ikke rigtig kan bruge en akku plæneklipper test med fokus på selve slåningen til så meget udover at blive klogere på den pågældende models specifikationer.

Du skal i stedet bruge de forskellige tests som inspiration og pejlemærker, når du skal vælge en ny plæneklipper. Tit og ofte hænger kvaliteten sammen med prisen, hvorfor du selv kan afgøre, hvor ”god” en akku plæneklipper du vil have. Betaler du mere, så får du mere.

Den bedste akku plæneklipper er den som ”passer” til din græsplæne

Rigtig mange forbrugere leder efter den bedste akku plæneklipper. Sandheden er, at den bedste klipper er den som passer til din græsplænes areal. Det vil sige, at hvis du har en lille græsplæne, så skal du højst sandsynligt have fat i en lidt mindre akku klipper. Og har du derimod en kæmpe plæne, der skal slås, så er det oplagt at købe den dyreste akku plæneklipper på markedet for at være sikker på kvaliteten og styrken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *