Køkkenmaskiner

I dag findes der en masse forskellige køkkenmaskiner på markedet. Derfor har du som forbruger typisk meget svært ved at finde den rette maskine, da udvalget simpelthen er så stort og forvirrende, men frygt ej. På denne side får du en nyttig guide til, hvordan du vælger den perfekte køkkenmaskine til dig og dit behov.

Der er ingen tvivl om, at køkkenmaskiner er en kæmpe hjælp at have i køkkenet. Madlavningen bliver pludselig til en sand leg og kan overstås på meget kort tid. Det vil altså sige, at køkkenmaskiner henvender sig til dig, der gerne vil lave mad på en hurtigere og nemmere måde.

3 køkkenmaskiner der er værd at kigge nærmere på

Herunder kan du se tre gode køkkenmaskiner, der uden tvivl er værd at kigge nærmere på. Fælles for dem alle er, at de vil gøre din madlavning meget nemmere og hurtigere.

Morphy Richards Røremaskine

3194-13934-thickboxDenne smarte køkkenmaskine fra Morphy Richards vil spare dig for meget besvær og ikke mindst tid. Den bliver leveret med en 4,6 liter skål, hvor der er masser af plads til dine madvarer. Derudover har du mulighed for at styre hastigheden mellem 10 forskellige niveauer. Denne model bliver af flere butikker betegnet som en ”bestseller”.
Køb den hos kitchenone.dk til kun [afpprice id=”46″]

Kenwood Premier Major KMM770

9050-42135-thickboxDenne kraftfulde Kenwood Premier Major KMM770 er det perfekte køb, hvis du gerne vil have en meget alsidig køkkenmaskine. Maskinen kan både klare de lette opgaver, men er også yderst effektiv, når der er tale om de mere tunge opgaver. Kenwood-modellen er især kendt for dens gode evne til at blande ingredienser sammen, da røreredskaberne kommer helt ud til skålens kant. Denne model kan kombineres med et hav af forskellige tilbehørsmuligheder.
Køb den hos kitchenone.dk til kun [afpprice id=”47″]

Bosch MUM57860 Køkkenmaskine

9813-48001-thickboxBosch MUM57860 er en super effektiv køkkenmaskine til ganske gode penge. Maskinen er på 900 watt og kan altså klare langt de fleste madlavningsopgaver. Den helt store fordel ved denne model er, at der medfølger en stor og god udstyrspakke, der vil gøre din madlavning meget nemmere. I udstyrspakken finder du bl.a. grøntsagssnitter, kødhakker, citruspresser og blender. Køkkenmaskinen kan indstilles til syv hastigheder. Derudover er den udstyret med en pulsfunktion. Denne køkkenmaskine bør købes af dig, der gerne vil have en solid maskine, der kan klare langt de fleste opgaver i køkkenet.

Køb den hos kitchenone.dk til kun [afpprice id=”45″]

Guide: Sådan køber du den helt rigtige køkkenmaskine

Som forbruger kan det godt være svært at finde vej gennem junglen af forskellige køkkenmaskiner- og udstyr. Derfor er det værd at læse denne guide til køb af køkkenudstyr, da den vil hjælpe dig med at vælge den helt rigtige maskine.

Vurder dit behov

Inden du svinger dankortet og køber, så skal du huske at vurdere dit behov. Hvad har du egentlig brug for? Når du vurderer dit behov, så er det en god ide at tænke på, hvilke retter du typisk laver for at danne dig et indtryk af, hvad køkkenmaskinen skal bruges til.

Hvis du påtænker at bruge maskinen flere gange om ugen, så er det højst sandsynligt en god ide at købe en køkkenmaskine i den lidt dyrere ende, hvor kvaliteten er god og levetiden ekstra lang.

Hvor mange penge ønsker du at bruge?

Når du skal købe køkkenmaskiner, så tænker du uden tvivl på dine penge. Derfor er det en fremragende ide at lave et lille budget, så du får en klarhed over din økonomi og samtidig ikke kommer til at bruge for mange penge. Du skal vide, at pris og kvalitet tit og ofte hænger sammen inden for køkkenbranchen.

Spiller designet en rolle?

Hvis du godt kan lide, at dine køkkenmaskiner passer til dit køkken rent designmæssigt, så er det selvfølgelig værd at bruge lidt tid på at finde den rette maskine, der passer til designet af dit køkken. Dog plejer dette at være forholdsvist let, da de forskellige modeller typisk kommer i flere forskellige farver.

Du skal dog passe på ikke at tillægge designet for stor en værdi, da køkkenmaskinen først og fremmest skal virke optimalt og være brugervenlig.

Læs evt. anbefalinger og test af køkkenmaskiner på denne side

Du skal selvfølgelig læse vores anbefaler til køb af køkkenmaskine. Vi sætter en ære i at gøre vores læsere tilfredse og har derfor lagt meget energi i at skrive korrekte og gode anmeldelser.

3 thoughts on “Køkkenmaskiner

 • Bent Mortensen

  Ikke dårligt med køkkenmaskiner på afbetalingen! Tak for information omkring dem. Så kan det godt være min kone alligevel får sig en køkkenmaskine i fødselsdagsgave i marts måned!

  Besvar
 • Finn E. Madsen

  Information om køb på afbetaling , i henhold til sp. fra Bent Mortensen,
  hvor finder jeg den ?

  Besvar
  • Hej Finn.

   Tak for din kommentar, afbetlings informationerne er desværre blevet fjernet.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *