Alarmer og overvågningSikkerhed

Videoovervågning

Vil du gerne passe ekstra godt på dit hjem og de genstande du besidder? Bor du i et område, hvor der jævnligt bliver begået indbrud? Savner du at føle dig tryg og sikker, når du forlader din bopæl?

Svaret på ovenstående spørgsmål er videoovervågning. Med videoovervågning af boligen kan du sende tyven et klart signal om, at han eller hun bliver fanget på kamera, hvis der bliver forsøgt et indbrud. Rigtig mange tyve bliver afskrækket, når de ser et kamera, der optager dem. Derfor kan det altså godt betale sig at investere lidt i noget privat videoovervågning, hvis du gerne vil passe ekstra godt på dit hus og tingene i det.

Tre overvågningspakker du bør kigge nærmere på

Vi har fundet tre anbefalede overvågningspakker du med fordel kan se nærmere på, hvis du overvejer at installere noget billig videoovervågning, der kan holde tyven og andre ubudne gæster væk.

DVR overvågningspakke 2

Dette komplette overvågningssæt med dertilhørende harddiskoptager skal bruges indenfor. Sættet indeholder udover en harddiskoptager med 500 GB to farvekameraer. Sættet er perfekt til at holde ubudne gæster på afstand. Bemærk at du skal have fat i en monitor ved siden af, så din harddiskoptager kan fungere optimalt.

DVR overvågningspakke 2 passer perfekt til de private hjem, der gerne vil øge sikkerheden og trygheden. Det anbefales at købe dette sæt, hvis du har værdifulde genstande du gerne vil passe ekstra godt på.

DVR overvågningspakke 1

DVR overvågningspakke 1 består af en 500 GB harddiskoptager og to overvågningskameraer, der er beregnet til indendørs brug. Kameraerne er skjult som PIR/bevægelsessensor, hvilket er uhyre smart.

Se mulighederne for videoovervågning her

Dette sæt er værd at investere i, hvis du gerne vil sikre din bolig ekstra godt mod tyve og andre ubudne gæster. Hvis der skulle opstå indbrud, så vil dette overvågningssæt opfange alt, hvad der foregår, så du kan fange de skyldige.

DVR overvågningspakke 1 er i øvrigt oplagt at bruge til butikker og lignende.

DVR overvågningspakke 4

DVR overvågningspakke 4 er perfekt til dig, der mangler noget godt overvågningsudstyr udenfor. Sættet består af en 500 GB harddiskoptager og to udendørs farvekameraer, der er udstyret med IR-lys. Sættet høster stor ros blandt private borgere, da de ikke har oplevet nogle indbrud eller lignende efter de har fået det installeret.

DVR overvågningspakke 4 bør især købes af dig, der bor i et område, der er kendt for at være ramt af mange indbrud. Derudover er det også en fordel at købe, hvis du gerne vil sende et signal til tyvene om, at det er en dårlig ide at vælge lige netop din bolig at begå indbrud i. Overvågningssættet er meget billigt i forhold til, hvad du kan risikere at miste ved et indbrud.

Derfor er det en god ide med videoovervågning

Der er rigtig mange gode grunde til at benytte sig af videoovervågning privat. En af de største fordele er selvfølgelig, at du afskrækker rigtig mange tyve fra at begå indbrud. Derudover får du også et billede af tyven, hvis du er så uheldig at blive udsat for indbrud.

En anden fordel er, at det skaber en vis tryghed at have overvåget sit hus. Forestil dig at komme hjem en sen aften og blive overrasket af et par tyve. Dette scenarie er der ingen mennesker som fortjener. Undgå scenariet og føl dig mere tryg ved at installere videoovervågning.

Så hvis du gerne vil nedsætte risikoen for indbrud og samtidig øge trygheden hos dig og din familie, så kan det altså anbefales at skaffe noget videoovervågning – enten indendørs eller udendørs eller måske begge dele. Det vigtigste er, at du kan føle dig tryg og tilpas i dit eget hjem.

Hvilke regler gælder inden for området?

Som hovedregel må du benytte dig af videoovervågning på din egen grund. Det er ikke tilladt at videoovervåge gade og vej. Som privatperson behøver du ikke at skildre med, at du videoovervåger. Dog er det en god ide at gøre, da det afholder mange tyve fra at begå indbrud. Hvis tyven kan se et skilt med videoovervågning, så går han eller hun typisk videre til et andet hus.

Hvis du benytter dig af rengøringshjælp, barnepige eller lignende, så skal du have deres samtykke til, at du ben­ytter dig af videoovervågning.

Du kan læse mere om reglerne på følgende link: http://www.datatilsynet.dk/fileadmin/user_upload/dokumenter/Publikationer/Pjece_om_tv-overvaagning.pdf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *