HaveudstyrUdendørs

Udendørshaner

Har du behov for en nem tilgang til vand udenfor? Er du ved at være træt af at skulle rende indenfor hver gang, at vandkanden skal fyldes med vand? Hvis ja, så bør du få installeret en udendørshane. Der er rigtig mange fordele forbundet med disse udendørsvandhaner.

Herunder kan du læse mere om fordelene ved udendørshaner. Derudover kan du også se nærmere på tre anbefalede haner til udendørsbrug.

FN Mattson Udendørshane 400 mm.

FM-Mattsson-Udendoershane-400-mm-Loes-Noegle-178591Denne model fra FN Mattson passer perfekt til at hænge på væggen eller muren. Den er lavet i et meget stilrent og anonymt design, hvilket er en kæmpe fordel, da den så ikke skiller sig ud fra den væg, hvor den hænger.

Den kommer med en løs nøgle, og den kan med fordel kobles til vandslange, så du får nemmere ved at vaske bil og lignende. Denne model fra FN Mattson er i øvrigt selvtømmende og passer til en vægtykkelse på max 400 mm.

Fås her til kun [afpprice id=”68″] DKK

FN Mattson dobbelt udendørshane

FM-Mattsson-dobbelt-udendoershane-178588Hvis du gerne vil have muligheden for at kunne tappe henholdsvis varmt og koldt vand, så er denne model lige noget for dig. Denne dobbelte udendørshane giver dig nemlig muligheden for at vælge mellem varmt og koldt vand, hvilket er en rigtig stor fordel, da du så slipper for at hente varmt vand indenfor, når der skal vaskes vinduer, bil, cykel osv.

Denne dobbelte og frostsikre udendørshane fra FN Mattson er med løs nøgle. Derudover er den selvtømmende og passer til en vægtykkelse på max. 400 mm. Denne model er uden tvivl noget for dig, der gerne vil slippe for at gå indenfor, når du skal bruge vand til haven eller andet udendørs brug. Modellen kan selvfølgelig kobles på en vandslange. Som du kan se på billedet, så er det varme og kolde vand tydelig illustreret ved hjælp af en rød og blå indikator.

Fås her til kun [afpprice id=”69″] DKK

Gustavsberg Gårdhane

Gustavsberg-Gaardhane,-selvtoemmende-med-loes-noegle-596893Hvis du er på jagt efter en meget flot og effektiv udendørshane, så kan det anbefales at tage et nærmere kig på denne Gustavsberg Gårdhane. Som du kan se er designet meget stilrent og passer til langt de fleste hjem.

Hanen er udstyret med en løs nøgle samt en kontraventil. Den er i øvrigt frostsikker – og så selvom slangen er tilsluttet, hvilket er en stor fordel, da du så ikke behøver at bekymre dig om eventuelle frostskader om vinteren.

Gustavsberg Gårdhane passer til en vægtykkelse på max 1000 mm. Det anbefales at læse monteringsvejledningen ved opsætning og installation.

Fås her til kun [afpprice id=”70″] DKK

Fordele ved udendørshaner

Som tidligere nævnt er der en række fordele forbundet med disse udendørshaner. En af de største fordele er selvfølgelig, at du har en nem og praktisk tilgang til vand udenfor. Det vil sige, at du slipper for at gå indenfor for at få vand til haven, bilen eller lignende.

Derudover er den udendørshane også værd at få installeret, hvis du gerne vil have en frostfri hane, der for eksempel kan kobles på en vandslange som du så kan bruge til rengøring af bil, vanding af have, rens af cykel osv.

Det er vigtigt, at du vælger en frostsikker vandhane, så frosten ikke ødelægger den om vinteren. Hvis frosten og kulden først får fat, så kan du se frem til en større renoveringsopgave, der højst sandsynligt vil koste kassen at få fixet. Derfor kan det altså ikke betale sig at købe en udendørshane som IKKE er frostsikker medmindre du bor i et land, hvor der aldrig er minusgrader.

Guide til køb af udendørshaner

Når du skal købe frostsikre udendørshaner, så er der en række ting du bør overveje nærmere.

Mulighed for koldt og varmt vand?

Inden du køber skal du overveje om du kun vil have mulighed for koldt vand eller du også vil have mulighed for varmt vand. Det er en god ide at vælge en dobbelt udendørshane, hvis du ved, at du kommer til at bruge det varme vand til rengøring af vinduer, bil, cykel osv.

Spiller designet en rolle?

Hvis du går meget op i god stil og design, så skal du selvfølgelig vælge en vandhane, der harmonerer med din nuværende boligstil.

Skal det være frostsikkert?

Det anbefales at købe en frostsikker hane, da du så er på den sikre side, hvad angår eventuelle frostskader om vinteren og lignende. Det kan godt betale sig at betale lidt ekstra for en frostsikker hane, da du så er sikker på, at den kan overleve vinteren uden problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *