BlogIndendørsUdstyr til hjemmet

3 billige juicemaskiner – Bedst til prisen!

Friskpresset juice er den perfekte start på dagen, et godt supplement midt på dagen og generelt godt på alle tidspunkter. Specielt her om sommeren er det lækkert med en iskold, friskpresset juice til at nyde i solen. En af de mange fordele ved en hjemmelavet friskpresset juice er, at man er sikret alle frugtens vitaminer og mineraler, i modsætning til de færdiglavede alternativer. Der er ingen tvivl om at friskpresset juice vil være med at give en sundere livsstil og give en mere energi og overskud i hverdagen.

Når man vil lave friskpresset juice har man brug for en god saftpresser. Derfor følger her 3 saftpressere, der er værd at kigge nærmere på. De tre udvalgte saftpressere er alle fra Whiteaway, og har man lyst til at give sådan en til sin veninde eller mor i gave, så kan man på Sendentanke.dk købe gavekort til whiteaway.

Wilfa SJ-150A Juicemaster Alu Slo

Wilfa-SJ-150W

Dene Wilfa slowjuicer på 150 watt er en fantastisk saftpresser også kendt fra Godmorgen Danmark.

Maskinen er en slowjuicer, hvilket betyder, at den adskiller sig fra de traditionelle centrifugaljuicere ved at køre med færre omdregninger i minuttet – kun 75, hvor en centrifugaljuicerne ofte kører med 12-14.000 omdrejninger i minuttet. Disse lave omdrejninger betyder bl.a. at, der ikke udvikles så meget skum under processen og samtidigt bibeholdes flere af vitaminerne i den færdige juice pga. den skånsomme proces. En ting man skal huske på når det er en slowjuicer er, at der ikke sker den samme iltning af juicen som ved centrifugalprocessen, så derfor kan den holde sig i op til 48 timer i køleskabet

Denne skønne juicepresser fås i både aluminium og hvid.

OBH Saftcentifuge Prestige

obh

Denne saftpresser fra OBH er en centrifugaljuicer med 800watt. Den har to hastigheder som derfor gør den velegnet til både bløde og hårde frugter. Det store rør gør desuden at man kan putte hele frugter og store grøntsager i juiceren, som så nemt og hurtigt presser det til en jævn juice. Med til maskinen fås en kande på 1,2 liter, en 2 liters frugtkødsbeholder samt en børste til rengøring.

Kenwood Juicer Excel Pro 2000W XXL Metal

Kenwood Juicer Excel Pro 2000W XXL Metal

Denne Kenwood juicer er en kraftfuld og effektiv juicer. Denne juicer har et stort indføringsrør (85mm) og kan tage op til et helt æble af gangen, dvs. at man er fri for at finpudse frugterne inden de presses. En fordel ved denne juicer er at delene til juiceren kan gå i opvaskemaskinen. Derudover er der en anti-dryp hældetud på den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *