Alarmer og overvågningSikkerhed

TV overvågning

Det kan være en særdeles god ide at udstyre dit hjem med TV overvågning, hvis du er bange for at få indbrud. Den helt store fordel ved TV overvågning er nemlig, at det afskrækker tyvene i sådan en grad, at de ikke vælger dit hjem at begå indbrud i.

Her på siden har vi fundet tre overvågningskameraer, der er værd at kigge nærmere på, hvis du overvejer at sikre din bolig yderligere. Derudover kan du også læse mere generelt om TV overvågning herunder regler, fordele osv.

DVR overvågningspakke 4

Denne overvågningspakke til privat brug er oplagt at installere udenfor med henblik på at skræmme tyven væk. Pakken består af to kameraer med IR-lys samt en 500 GB stor harddiskoptager. Med dette sæt kan du øge sikkerheden i og omkring din private grund ganske markant.

Denne overvågningspakke kan med fordel også bruges til sommerhuse, fritidshuse, bådpladser og lignende.

Videoovervågningssæt

Dette videoovervågningssæt består af to udvendige kameraer, harddiskoptager og dertilhørende kabler. De to overvågningskameraer er udstyret med IR-lys, hvilket gør dem ekstra effektive. Derudover er de støbt i hårdt aluminium, hvilket gør dem ekstra svære at ødelægge. Harddiskoptageren består af 1000 GB, hvilket giver dig plads til rigtig mange timers optagelser.

Videoovervågningssættet kan uden tvivl være med til at holde tyvene på afstand.

DVR overvågningspakke 5

Denne store pakke indeholder fire kameraer til udendørs brug plus en harddiskoptager på 500 GB. Kameraerne er selvfølgelig udstyret med IR-lys, så de fungerer mere effektivt om natten.

DVR overvågningspakke bør købes af dig som gerne vil beskytte din private grund ekstra godt mod ubudne gæster. De fire kameraer er lavet i et meget robust materiale, så de er svære at ødelægge. Med denne pakke kan du holde tyvene på afstand.

TV overvågning regler – Hvad skal du vide?

Det er lovligt at TV overvåge på din private bopæl. Dog er det ikke lovligt at filme ud på gade og vej. Derfor skal du altså sørge for, at dine kameraer kun dækker din private grund. Hvis du har en barnepige eller rengøringsdame til at gå rundt på din grund, så skal du have deres samtykke til at benytte dig af TV overvågning.

Du behøver ikke at opsætte et skilt på din grund, hvorpå der står, at du TV overvåger – det er 100% valgfrit. Dog kan det være en rigtig god ide, da du viser tyven, at der bliver holdt øje med ham eller hende, og det kan jo for mange virke afskrækkende, hvorfor de finder et andet hus at bryde ind i.

Fordele ved et TV overvågningskamera

 • Det afskrækker tyven
  Ved at have TV overvågning installeret afskrækker du tyven fra at begå indbrud. Tyvene er som regel meget sky, hvorfor de ikke tør tage chancen, hvis de ved, at de bliver filmet.
 • Du føler dig mere tryg
  En af de absolut største og bedste fordele ved TV overvågning er uden tvivl, at du vil føle dig mere tryg i dit hjem. Der findes ikke noget værre end at føle sig utryg, når du forlader hjemmet, fordi du er bange for indbrud. Med et TV overvågningskamera kan du undgå dette. Kameraet vil uden tvivl give dig en vis tryghed og ro i sindet, da du ved, at det er med til at skræmme tyven fra at begå indbrud.
 • Gode bevismaterialer hvis uheldet er ude
  Hvis du alligevel er så uheldig at få indbrud, så har du med TV overvågningen nogle super gode beviser du kan bruge i jagten på synderne. Politiet får en stor hjælp ud af at modtage videomateriale med tyvene på, da de så kan komme meget nærmere en mulig gerningsmand.
 • Forsvar dig mod den lidt kedelige statistik
  Her i Danmark har vi desværre en lidt kedelig statiktik, hvad angår indbrud og tyverier. Antallet af indbrud er forholdsvist højt sammenlignet med andre lande, hvorfor det er en super god ide at komme lidt på forkant med statistikken ved at opruste med TV overvågning.
 • TV overvågning er forholdsvis billig
  TV overvågningskameraer er forholdsvise billige, hvis du sammenligner det du kan miste ved ikke at have dem opsat på din grund. For 3-6000 kr. kan du få nogle rigtig gode overvågningskameraer, der har en helt fantastisk effekt. Derfor kan det altså godt betale sig at ofre lidt penge på sådan en overvågningspakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *