Blog

Tre gode råd til opvarmning af din bolig i København

Bor du i København? Føler du, at din varmeregning er alt for dyr i forhold til, hvad du selv har af forventninger til den? Vil du gerne have et par gode råd med på vejen i forhold til at få skabt dig en lavere varmergening?

Denne artikel vil uden tvivl hjælpe dig godt på vej. Du kan bl.a. læse om, hvordan taget påvirker dit varmeforbrug. Derudover kan du også læse mere om, hvilke varmekilder er oplagte at benytte sig af, hvis du gerne vil spare penge på din varmeregning i København.

Er dit tag stærk nok til at holde på varmen?

En af de største ”syndere” i forhold til den høje varmeregning, det er faktisk taget. Boligens tag spiller nemlig en meget stor rolle i forhold til, hvor meget varme du bruger.

Tagets formål er ikke kun at holde vejr og vind ude. Det har også det formål, at det skal sørge for, at varmen bliver indenfor og ikke forsvinder ud i den blå luft.

Hvis du har et ældre tag, så vil din varmeregning typisk være meget højere end nødvendigt. I det tilfælde er det oplagt at få anlagt et nyt og stærkt tag, der er stærk til at holde varmen indenfor, så dit forbrug mindskes og varmeregningen bliver minimeret.

Vil du gerne læse en guide til nyt tag? Læs mere her.

Hvis du overvejer at investere i et nyt tag, så er det uhyre vigtigt, at du undersøger markedet ganske grundigt. Der er nemlig stor forskel på, hvad de forskellige firmaer lader sig betale. En god måde at undersøge markedet på er ved hjælp af de forskellige tilbudstjenester som findes. Ved at sende din opgave i udbud, kan du meget hurtigt få en fornemmelse af, hvad det skal koste rundt omkring hos de forskellige forhandlere.

Gode varmekilder du kan gøre brug af

Lige for tiden vinder varmepumpen og jordvarmeanlægget andele i forhold til, hvad folk vælger af varmekilder. Der er ingen tvivl om, at varmepumpen og jordvarmeanlægget er noget af det bedste du kan investere i, hvis du gerne vil barbere en masse kroner og øre af din varmeregning.

De helt store fordele ved varmepumpen og jordvarmeanlægget er, at de producerer uhyre billig varme samtidig med, at de er meget billige i drift. Derudover er disse to varmekilder også kendte for at bidrage til et super godt indeklima, der gør dit ophold i boligen mere komfortabel.

Fx biovarme er også ganske populært at bruge som varmekilde lige nu. Denne form for varme er nemlig meget billig samtidig med, at den sikrer et godt indeklima. Derudover kan du spare mange penge ved at skifte fra oliefyr til biovarme i din københavnske bolig.

Ekstra: Få flere lejere med en energivenlig lejebolig

Arbejder du med udlejning af bolig i København? I så fald kan du med fordel investere nogle kroner i energirenovering. Du kan nemlig få mange flere lejere ved at have en energivenlig bolig, der er billig at bo i. Derudover kan du også tillade dig at tage en højere leje, hvis boligen er meget energivenlig at bo i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *