Blog

Pokerudstyr til hjemme-pokerturneringer og andre poker gadgets

Skal du afholde en hjemme-pokerturnering, kræver det en del forberedelse, men det er ikke svært. Som på så mange andre områder, så skal du blot sikre dig, at du har udstyret i orden. Nok er det en god anledning til hygge med vennerne, men du må aldrig gå ned på udstyret – heller ikke i hjemme-pokerturneringer. Vi fortæller nærmere om, hvad du skal overveje i forhold til udstyr, og vi kommer med nogle tips til, hvordan din hjemme-pokeraften bliver et hit.

Nogle gange kan det dog være svært at samle alle vennerne til en pokeraften. I så fald er der ingen grund til at droppe muligheden for et hurtigt pokerspil, for du har også mulighed for at lave din egen online pokerklub. Det er helt enkelt at lave din egen pokerklub, der på mange måder kan matche en hyggelig pokeraften med vennerne, som dem vi kigger nærmere på her i artiklen.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=btmj1JAAuPo”]

Sådan kommer du igang – det vigtigste udstyr

For det første er det vigtigt, at du går i gang med at planlægge din pokeraften, hvis det skal blive populært blandt vennerne. Grundlæggende skal du naturligvis have et pokerbord, chips og pokerkort. Der er rigtig mange muligheder for valg af udstyr, og det er næsten kun et spørgsmål om, hvor mange penge du synes, at du vil bruge på en pokeraften. Vi vil foreslå, at du finder en fornuftig, fysisk pokerbutik, hvor du kan gå ned og vælge chips og pokerkort, efter hvad der føles godt, og naturligvis også efter din pengepung. Der er mange pokerbutikker, og den letteste måde at finde dem på er ved at søge på Google. Du kan få pokerchips til $1000, men det er naturligvis på ingen måde nødvendigt til din almindelige pokeraften, og du skulle jo nødigt til at sikre dit hjem med alarmer og overvågning. På samme måde vil vi heller ikke anbefale, at du investerer i et pokerbord, medmindre du har meget god plads og masser af penge. Men overordnet set er det på pokerbord, chips og pokerkort, du skal bruge dine penge. Det er kernen af dit udstyr, og resten er primært fyld, som dog på ingen måde skal forklejnes.

Forskellige poker gadgets, som dine venner vil synes om

Når dit pokerudstyr er på plads, er du klar til at afholde din pokeraften, men du kan også finde nogle underholdende poker gadgets, der kan bidrage til underholdningen. Eksempelvis kunne være en kortblander være et hit. Kortblandere ser man ikke så tit, men det er fantastisk for den uerfarne spiller. De findes i mange forskellige prisklasser, men hvis den er for billig, går du nok også på kompromis med kvaliteten, og så bliver det ikke en succes. De helt dyre maskiner kan til gengæld blande kort, så det kommer meget tæt på kortbladning, som den foretages af professionelle dealere. Glem nu ikke at købe batterier til maskineriet også!

Du skal naturligvis også have styr på tidstagningen, når du skal sørge for at blinds stiger, efterhånden som turneringen skrider fremad. Det er ret almindeligt at benytte sig af internettet eller blot en simpel iPhone eller smartphone timer, men hvis man er en poker gadget nørd, så er der også nogle muligheder for at gøre det lidt bedre her. Du kan eksempelvis få LED oplyste timere, som kan hænge på væggen. En særlig en af slagsen går under navnet ESPN Tournament Director, der er en turneringstimer. Prisen ligger i omegnen af 500 kr., men vi har set den endnu billigere på Ebay via linket ovenfor. Det giver en masse muligheder for at blære dig, når du helt automatisk kan vise, hvornår small og big blinds stiger.

Går vi lidt videre og kigger på poker gadgets, som du kan bruge online, finder vi den såkaldte Wireless Poker Controller, der for mange online pokerspillere er et must-have som udstyr til computeren. Det er en spillekonsol, som dem du kender til dine spillekonsoller, men her er konsollen specielt tilpasset dit online pokerspil. Med dette udstyr slipper du for at sidde bøjet over din stationære eller bærbare computer, som de fleste af os nok har prøvet. Spiller du rigtig meget, vil du helt sikkert slippe for skader, og du kan koncentrere dig 100% om dit pokerspil. Selv om dette ikke lige er en poker gadget til din pokeraften, så kan det nok bruges til at benytte vennerne, når de er på besøg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *