SikkerhedTransport

Transportbur til bilen

Hvis du både har hund og bilen, så har du helt sikkert også stået i en situation hvor du har haft behov for, at tag hunden med i bilen. Der er mange måder at gøre det på, både rigtige og forkerte. I denne her artikel hvis jeg sætte spot på lovgivningen omkring det, og samtidigt tag 3 gode hundebure frem i lyset.

Skal hunde være spændt fast eller i bur?

Det korte svar er ja, det skal den være. Hunde betragtes som løst gods og må ikke være placeret i bilen på en sådan måde at det kan genere førerens udsyn eller på anden måde være til gene. Det betyder blandt andet, at hun ikke må kunne hoppe over på føreren under kørsel.

Der er ikke noget krav om hvor vidt hunden skal være spændt fast eller sidde i bur, så længe ovenstående betingelser er opfyldt, man må altså gerne placere hunde løst i bagagerummet hvis man vil det. Jeg anbefaler dog klart at man benytter sig af et transportbur / hundebur til bilen.

3 Stærke hundeburer til bilen

SafeCrate small
Hundeburet der passer til dig med en mindre hund. Hundeburet giver øget sikkerhed for hunden under transporten.

SafeCrate XL
Buret passer til dig med behov for transport af en større hund, burets design giver ligesom på de 2 andre hundeburer en øget sikkerhed for hunden.

SafeCrate DLB L
Denne model er et super lækkert dobbelt transportbur, som faktisk også kan bruges til en stor hund alene, da skillevæggen i midten nemlig kan fjernes. Burets design giver øget sikkerhed for hunden under transporten.

Du finder dit hundebur til bilen hos Petty.dk, som også føre fx sikkerhedsseler til hunde, dem vil jeg dog ikke anbefale at man bruger. Hvis uheldet skulle være ude, så er redningspersonalet nemlig bedre stillet hvis hunden er i bur, end hvis den sidder skræmt og i snor på bagsæddet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *