Blog

Sko, støvler og accessories

Udstyr er mange ting, hvis er glad for at vandre eller bare godt kan lide at se godt ud – med et komplet look, så er sko og støvler et must. Hverdagen byder på mange unge mennesker, måske på SU eller lignende som ikke har råd til at købe en par nye sko og derfor ses et enormt nedslidte kondisko eller lignende. Og det er ikke kun i hverdagen men også til særlige arrangementer hvor de havde taget sig bedre ud i et par fine sko.

Og de fine sko behøver ikke at koste alverden, fx. kan man hos Youshoe få et par sko helt ned til 50kr, og det er altså bare super biligt for et par flotte og repræsentable par sko.

Det alternative par sko

Hvis man er et rigtig udstyrsfreak, og det er mange af de mennesker der bruger tid på at vandre eller løbe, så er et par gode sko også et must. Der er mange der ikke er klarover at et par dårlige sko kan give langvarige skader i ben, knæ og faktisk helt op i ryggen. Det er derfor ekstrem vigtigt, at du både som vandrenørd og løbetosse får udmålt dine heldninger på fødderne når du er i gang. Det kan man bla. få hos Sportsway, men også i mange andre sportsbutikker. Nogen steder har de det kun periodevis, men så er der ofte opslag i butikken om hvornår der vil være eksperter tilstede.

Det er faktisk rigtig smart og utrolig effektivt. Man bliver sat op på et løbebånd, og så filmer de ens fødder bagfra i mens man løber i baretær og bagefter kan man så sammen se om ens fødder vrider ud af eller ind af under løb. Det skal så danne udgangspunkt for hvilket sæt sko man skal have, det er nemlig ikke alle sko der støtter fødderne ens når man løber og går.

Hvis du er på jagt efter sko til børn, så kan jeg anbefale dig at læse de her artikler som er rigtig gennemarbejdet og giver et godt overblik over markedet. Juniorbusiness har generelt mange glimrende artikler målrettet forældre med børn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *