Udstyr til hjemmet

Skæg guide til mænd

Din umiddelbare tanke er måske, at det er klart skæg guiden er til mænd, men der er skam også masser af kvinder der har skæg. Du opdager det bare ikke fordi de i bredt omfang er gode til at holde det nede. Men for at komme til sagen så skal artiklen her handle om de valg du skal gøre dig i forbindelse med valg af skæg og barbermaskine.

Der findes mange frisure til skægget, personligt har jeg selv det man lidt populært kalder røv i ramme eller toiletbrættet. Fælles for de mange skægmodeller er, at de fleste af dem kræver mere end bare en barbermaskine. Det er faktisk kun en helt glat barbering der kan stå alene, og så må man fatisk ikke have barkenbarter. Hvis du har valgt en anden skægstil, det kunne fx. være trucker skæg, rocker skæg eller noget helt tredje, hvor du har noget skæg som ikke er trimmet helt kort, så har du også brug for en hårtrimmer, også kaldet skægtrimmer. Du kan fx. finde dem her.

Når du har styr på hvilken frisure skæget skal have så kan du gå igang med overveje dit udstyr, mange men kan godt lide en skraber fordi det giver en tæt barbering, tilgengæld er det også hårdt ved huden og hvis man har tindenser til sart ud så er det klart en barbermaskine man skal gå efter. Sart hud kan fx. ses hvis rødekobber efter barbering, eller tindenser til skægpest. Du vil også kunne opleve at huden bliver meget irriteret og vil derfor få et meget ømt ansigt.

De fleste mænd kender heldigvis dem selv rigtig godt, og har derfor den bedste erfaring med om de skal vælge skraber eller barbermaskine. Selvom det oftest er den bedste løsning med en barbermaskine til sart hud, så kan det i nogen tilfælde være bedre med en skraber fordi den er nemmere at hold ren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *