Udstyr til hjemmet

Den gode kameraguide

Hvis du tilhører gruppen af mennesker der ikke har ret meget forstand på kamera, men samtidigt gerne vil have noget kvalitet så er kameraguiden.dk lige noget for dig.

GroPro HD

Er du til ektremsport, eller bare til lignende så synes jeg du skal tag læse om GroPro HD hero 2 her. For lige kort at forklare hvad det er, så er det en videokamera som man kan spænde på fx. sin styrthjelm når man er afsted på skituren.

Jeg anbefaler spejlrefleks

Hvis du bare er på jagt efter et almindeligt kamera så vil jeg anbefale dig at kigge efter et spejlreflekskamera. Det giver klart de bedste billeder og dermed den største tilfredshed med billederne. Vidst du iøvrigt at man på sites som http://billedbutikken.dk/ kan få fremkaldt sine billeder online, det er faktisk lidt smart at man bare uploader dem via computeren, betaler med sit Dankort og så kommer de med posten i løbet af et par dage. Det er altså væsentlig nemmere at at skulle op til det lokale supermarkede for at smide sin gamle film i en posen, og så senere også huske at hente den igen.

Hvis du er et rigtigt udstyrs freak, og elsker videnskabs ting så anbefaler jeg dig i øvrigt at læse med på sciencefix.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *