Blog

Sådan opnår du det perfekte hjem

Der kan være mange spørgsmål, der trænger sig på, når man skal skabe sit drømmehjem. Skal man lade huset være som det er og foretage småjusteringer, skal man rive ned og bygge nyt, hvilken varmekilde skal man have og hvordan sikrer man at sit hjem forbliver det drømmehjem, som man har investeret sine penge i?

Når man har taget skridtet og købt sit nye hus, så kan der være mange måder at skabe det perfekte hus på, hvis det ikke allerede er perfekt i udseende og indretning. Her vil der blive sat nogle ord og løsningsforslag på de spørgsmål, som mange stiller sig selv i processen med at skabe og bevare sit drømmehjem i mange år frem. Det vil også blive fremhævet, hvordan man i processen kan tænke på miljøet, så man ikke belaster dette unødigt i en tid hvor de miljømæssige konsekvenser er meget i fokus.

Nedrivning

Har man allerede købt eller overvejer man at købe et hus, som måske har den perfekte beliggenhed eller de perfekte rammer for, at det kan blive drømmehuset, så kan det være en mulighed at rive huset ned for at skabe sit nye drømmehjem.

Hvis man vurderer, at huset er så langt fra drømmehuset, at en simpel renovering ikke er løsningen, så kan en nedrivning være løsningen. En nedrivning giver nemlig mulighed for, at man kan bygge noget nyt efterfølgende, som passer til de unikke behov, som man må have.

Det kan være at man vil lave en helt anden stil, man har brug for et ekstra badeværelse i stueplan eller at huset ikke lever op til kravene om sikkerhed. Lige meget hvad, så kan J-jensen.com tilbyde miljørigtig nedrivning af huset, så du kan få bygget dit nye perfekte hjem der lever op til dine egne og myndighedernes krav. Samtidig kan man altså efterfølgende få skabt lige præcis det hus, som man går og har i tankerne, med lige præcis den plantegning og indretning som man ønsker.

Hos j-jensen.com kan du indhente tilbud på nedrivning, miljøsanering og meget mere og de kan give en fast pris på hele forløbet fra starten af, så man er sikker på at prisen ikke bliver justeret senere i forløbet af den ene eller anden årsag.

Vælg den rette varmekilde

Varmekilder er særligt vigtige at tænke på i de kolde måneder af året, hvor temperaturen udenfor er særligt lav. Der findes flere forskellige måder at opvarme sit hus på og nogle er dyrere og nogle er tilmed også mindre miljøvenlige.

Hvis man går op i miljøet og ønsker at spare penge på varmeregningen, så kan et pillefyr være løsningen i hjemmet. Et pillefyr bruger træpiller til opvarmning og ifølge undersøgelser, så kan man spare 60 procent af varmeudgifterne ved at have et pillefyr sammenlignet med opvarmning ved hjælpe af oliefyr. Det betyder at et pillefyr vil tjene tjene sig hjem indenfor de første fem år.

Træpillerne som bruges i pillefyret, er et biobrændsel, der er lavet af flis og savsmuld, som er blevet til overs i en anden produktion. Hos Stampemollen-traepiller.dk går man op i miljøet og de producerer deres træpiller af udelukkende dansk træ, så transporten dermed ikke bliver unødvendig lang. Træpillerne har tilmed en høj brændværdi.

Et pillefyr eller en pilleovn, som bruger træpiller som brændsel, er altså både en investering i din egen økonomi, men også en investering i miljøet, som ikke belastes unødigt ved denne varmekilde. Går man meget op i miljøet og har meget plads, så bør man også købe større mængder af træpiller hver gang. Dette kan man spare penge ved og man belaster samtidig miljøet mindre, når træpillerne kan transporteres færre gange med større mængder.

Alarmer og overvågning af hus

Når man har bygget det perfekte hus med den plantegning og indretning, som man ønsker, vil det være en god idé at sikre huset mod indbrud. I Danmark har der, i gennemsnit, været 32.000 indbrud i private hjem over de seneste 10 år, og Danmark er tilmed det land i Europa der har flest indbrud pr. indbygger. Hvis man ikke ønsker at blive en del af denne statistik, så vil det være smart at investere i overvågningskamera eller et alarmsystem, som vil gøre det sværere eller måske få tyven til, helt at fravælge dit hus som næste mål for indbrud.

Hos Specialkamera.dk kan man både få alarmsystemer og overvågningskameraer, som kan hjælpe med at sikre hjemmet.

Man kan få alarmsystemer med lys og med lyd, hvilket kan skabe opmærksomhed omkring ubudne gæster. Dette vil højst sandsynligt, give opmærksomhed fra naboer og dermed forstyrre indbrudstyvene så meget, at de må forlade huset igen uden dine værdigenstande.

Det kan også være at man har ting udenfor huset, som har en særlig værdi, eller at man bare ønsker, at kunne se hvad der foregår i huset døgnet rundt. I disse tilfælde vil være fordelagtigt at investere i et eller flere overvågningskameraer, som kan give billeder af hvad der sker i og omkring huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *