Blog

Opdatér din elektronik på trods af RKI-registrering

Mange aspekter af vores hverdag er i dag bundet op på elektronik. Det gælder både de helt praktiske funktioner, som vi ikke kan undvære. Men det gælder også en masse af vores underholdning, som hjælper os med at koble af og have det sjovt.

For eksempel styrer de fleste af os vores bank, vores forsikring, vores løn og vores kommunikation på og uden for arbejdspladsen via computer og mobiltelefon. Vi læser nyheder, køber billetter og kommunikerer. Og vi ser tv, film og serier via vores fjernsyn. Derfor er det vigtigt, at elektronikken er i orden.

Når elektronikken går i stykker

Desværre er det sådan med elektronik, at den er forgængelig. Det vil sige, at den en gang imellem går i stykker. Det kan enten være fordi, at det bliver gammelt og stopper med at du, eller fordi man kommer til at ødelægge det på den ene eller den anden måde.

Når det sker, så skal man som regel ud for at have noget nyt. Ikke kun fordi man gerne vil, men fordi det tit er nødvendigt i forhold til den livsstil, som de fleste moderne mennesker i vesten har. Og så skal der penge til, for elektronik koster.

Svært at låne, når man er i RKI

For mange mennesker er penge ikke noget, der vokser på træerne. Derfor kan det en gang imellem blive nødvendigt for dem at låne penge for at få det hele til at hænge sammen. For eksempel, når de skal have ny elektronik. Du kan se muligheder på laantrods.dk

Det kan dog blive rigtig svært at låne, hvis man er registreret i RKI. RKI er registret for dårlige betalere. Her kan man blive skrevet op, hvis man skylder penge og er dårlig til at betale dem tilbage. Man kan også blive skrevet op, hvis man ikke betaler sine regninger til tiden.

Her kan man låne på trods af RKI

Er man først registreret i RKI er der mange låneudbydere, som ikke vil røre ved en i forbindelse med lån. Det kan betyde, at det kan blive rigtig svært at låne. Men heldigvis kan man stadig finde låneudbydere, som gerne vil hjælpe.

Mange af disse findes online. Det kan både være helt normale private låneudbydere, men også nogle, som specialiserer sig i at hjælpe folk, der er registreret i RKI. Disse udbydere tilbyder såkaldte RKI lån, som man netop kan tage, selvom man er registreret som en dårlig låner.

Tænk over forbruget

Der er typisk en grund til, at man er endt som registreret i RKI. Derfor er det selvfølgelig altid en god idé at træffe fornuftige beslutninger omkring sin økonomi. Tænk derfor over budget og besparelser, når man skal ud for at købe ny elektronik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *