Blog

Poloshirt etikette – Hvad man skal og ikke skal gøre

Virkeligheden er sådan, at folk har poloshirts på sammen med alt fra jakkesætsbukser til slidte jeans. De har nogle på, som passer dem dårligt og har madpletter på til fodboldkampe og perfekt skræddersyet under en blazer til en fin fest på en yacht i Sydfrankrig. Selv den kendte spion, James Bond går med polo shirts, som passer perfekt til hans foretrukne urmærker, nemlig Rolex og Omega.

Selvom brugen af poloskjorter spænder bredt, så er der et par få regler, som vi bliver nødt til at se på her for at du kan komme til at se meget godt ud i denne poloshirt. I denne artikel finder du nemlig gode råd til, hvordan du skal gå med en poloshirt.

Gå aldrig med en trøje under

En poloshirt, som sidder godt, sidder tæt, men ikke alt for tæt på kroppen. Den er lige lang nok i alle de rigtige steder. Hvis du tager undertrøje på, så kommer den til at krølle ved kraven eller ærmet, og poloshirts er ikke lavet til at have en trøje på inden under. Derfor skal du aldrig gå med noget under den undtagen lidt deodorant, så du ikke kommer til at lugte. Du kan altid have en ekstra trøje med, hvis det bliver koldt eller binde en striktrøje om halsen, for at få det klassiske preppy look.

Få dem tilpasset, men ikke for tæt

Det er vigtigt, at du får en trøje, som passer dig. Hvis du ikke kan passe en finger mellem din biceps og ærmet, så skal du have en større størrelse. Og omvendt, hvis der er meget plads, så få en mindre størrelse, som sidder mere til. En god kvalitets poloshirt vil altid være lavet af lette materialer såsom bomuld. Derfor skal den falde flot over din krop, uden at vise den for meget.

Tilpas dem til din højde

Med mindre du har en fetich med at have kjoler på, så lad være med at købe polo shirts, der går længere ned end din numse. Det kommer til at se dumt ud, når du sætter den ned i bukserne, da den krøller. Det kommer også til at se dumt ud, at den hænger over din numse. Undgå også at købe en, der går længere ned bag på, hvis du planlægger at have dem på uden at sætte dem ned i bukserne.

Lad være med at have kraven foldet op

Trenden med at have kraven foldet op er ovre, du er ikke 12 år gammel. Med undtagelse af at have den oppe for at skærme for solen, så skal du helt undgå det. Tag i stedet noget solcreme på og problemet er løst. Du kan nu gå med den på den flotteste måde, nemlig foldet ned. At have kraven foldet op er som at have solbriller på om natten, det gør man bare ikke med mindre man er et barn eller meget beruset og står i baren og spiller smart. Gør disse ting og kom til at se godt ud i poloshirts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *