Blog

Sådan gør du boligen klar til sommeren

Når sommeren begynder at vise sig her i lille Danmark, så skal du som boligejer forberede en række ting, så boligen er helt klar til at tage imod de lune sommeraftener. Denne artikel vil give dig et godt indblik i, hvad du som boligejer skal sørge for er gjort klar, inden sommeren for alvor tager fat her i Danmark.

Rens dine terrasseflise ved at strø sand ud og feje efter

I takt med at frosten forsvinder og varmen stiger, så er det en super god ide at få renset dine fliser. Ved at strø sand ud på fliserne og efterfølgende feje sandet ned i rillerne, så renser du dem faktisk på en meget effektiv måde.

De små sandkorn sørger for at fjerne skidt og snavs fra fliserne, så de igen kommer til at se pæne ud. Hvis dine fliser er ekstremt beskidte, så bør du overveje at bruge en højtryksrenser. Dog skal du være meget varsom med en højtryksrenser, da den er meget hård ved fliserne og meget hurtigt kan komme til at slå små stykker af flisestenen af.

Find grillen frem så du kan flytte køkkenet udenfor

Når sommeren nærmer sig, så er det selvfølgelig på tide at finde grillen frem. Der findes ikke noget bedre end en lun og dansk sommeraften, hvor du sidder udenfor på terrassen og nyder et godt mørt stykke grillkød.

Der er bare et eller andet specielt over grillmad. Det har en helt fantastisk og unik smag, der gør sommeren ekstra god.

Har du ingen grill? Hvis du ingen grill har eller trænger til at få en ny, så kan det anbefales at købe en ny hos TGKSHOP.dk. Denne forhandler har et stort udvalg af forskellige grill. De har især de populære modeller fra Weber samt dertilhørende udstyr. Du kan selvfølgelig både finde alm. grill og gasgrill afhængig af dit behov.

Spar tid og kræfter med en rensende grillrobot

Her på Udstyrsguiden.dk har vi selvfølgelig et stort fokus på udstyr. Derfor kan denne artikel selvfølgelig heller ikke undgå at indeholde noget smart udstyr du kan bruge i forbindelse med sommerklargøringen af din grill.

Hvis du er ved at være træt af at skulle bruge tid og kræfter på at gøre din grill ren, så anbefales det at købe en rensende grillrobot. Denne smarte robot skal blot placeres på grillens rist, hvorefter den automatisk får gjort den ren og klar til brug.

Robotten koster i omegnen af 2000 kr. og kører altså helt automatisk, når først du har tændt for den. Som udstyrsfanatiker og grillelsker er den meget svær at leve uden.

Rens dine terrassemøbler så de er klar til at blive taget i brug

Terrassemøblerne skal selvfølgelig også findes frem, men inden du tager dem i brug, så er det en god ide at rense dem lidt. Du kan med fordel starte med at tage en børst og børste dem af. Derefter kan du vaske og skrubbe dem ind i sæbevand, hvorefter du skyller efter med vandslangen.

Hvis du har terrassemøbler i træ, så skal du bruge en bestemt rens til at rengøre dem. Det anbefales at snakke med dit lokale byggemarked om valg af rens til dine terrassemøbler i træ. Er du på udkig efter nye terrassemøbler, så tag et kig forbi cane-line.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *