BlogUdstyr til hjemmet

Energirenover dit hus med nye vinduer

Her på Udstyrsguiden.dk skriver vi som regel om udstyr, der kan gøre din hverdag nemmere og mere effektiv. Dog skal der også være plads til ”udstyr til boligen”.

Derfor har vi valgt at fokusere lidt på energivenlige boliger herunder udstyr i form af nye og energibesparende vinduer. Artiklen er især værd at læse, hvis du godt kunne tænke dig at spare adskillige tusind kroner på din varmeregning.

Nye og energivenlige vinduer kan spare dig for tusindvis af kroner

Hvis du bor i et lidt ældre hus med dertilhørende gamle vinduer, så kan det faktisk i langt de fleste tilfælde godt betale sig at udskifte disse vinduer med nogle nye og mere energivenlige af slagsen.

Gamle vinduer er tilbøjelige til at være uhyre ringe til at holde på varmen. Det betyder, at en stor del af den varme du bruger til at varme huset op med blot forsvinder ud i den blå luft, da vinduerne ikke kan holde tæt. Sagt med andre og populære ord: Du fyrer for gråspurvene.

Den spildte varme kommer til at spille en meget stor og negativ rolle for din varmeregning. Ved at udskifte de gamle vinduer med nogle nye og mere energivenlige, kan du altså se frem til at få en meget lavere varmeregning. Derfor kan det altså godt betale sig at investere i nye vinduer, selvom det synes som en forholdsvis dyr investering.

Billigbyg.com kan du se et stort udvalg af billige og energivenlige vinduer, der alle uden tvivl kan hjælpe dig med at mindske din varmeregning ganske betydeligt. Udover vinduer kan du også finde energivenlige døre hos Billigbyg.com.

Sådan kan du også energieffektivisere din bolig

Hvis du gerne vil energioptimere din bolig på en anden måde, så kan det også betale sig at investere i udstyr såsom varmepumper og jordvarmeanlæg. Disse to former for opvarmning kan spare dig for endnu flere penge.

Du kan især spare mange penge, hvis din nuværende opvarmningskilde er et oliefyr. Ved at udskifte oliefyret med en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg kan du med stor sikkerhed spare +4000 kr. om året, hvilket uden tvivl er værd at tage med, hvis du samtidig investerer i nye vinduer. Det er ikke usandsynligt, at du kommer til at spare, hvad der svarer til en charterferie. Dog begynder for alvor først at blive sjovt, når dine energiinvesteringer er tjent hjem igen.

Lavenergihus fra OneRoom

Hvis du står og skal bygge ny bolig fra bunden af og samtidig gerne vil have et så energivenligt hus som muligt, så anbefales det at tage et nærmere kig på OneRoom.

OneRoom er et dansk firma, der har specialiseret sig i at bygge nogle meget specielle og energivenlige huse, der bruger et minimum af energi på at holde varmen.

Ved at bo i sådan et hus kan du spare rigtig mange penge på varmeregningen i forhold til at bo i et ældre hus, der trænger til en kærlig og ikke mindst energivenlig hånd.

Hvis det lyder som noget for dig eller du blot gerne vil læse mere om det, så kan du se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *