IndendørsUdstyr til hjemmet

Privatliv i boligen

De fleste der har boet i villa eller i stueetagen ved at forbipasserende er nysgerrige af natur og kan ikke lade være med at kigge ind ad vinduerne når de går forbi. Det samme gør sig især gældende i badeværelsesvinduer. Man ønsker privatliv, men man vil også gerne kunne kigge ud ad ruderne og beholde lyset der kommer ind af ruderne.

En nem og billig løsning er Privatliv vinduesfilm.

Der er forskellige muligheder for at undgå indkig med film på ruden. Man kan montere sandblæst folie på hele ruden eller nøjes med at sætte det på noget af ruden, f.eks. på den nederste del, eller sætte en stribe i midten. Matteret folie til vinduer blokerer for indsyn samtidig med at der stadig kommer lys igennem. Man kan dog heller ikke se ud.

En anden mulighed er at sætte envejsspejl op, det er kaldes også on-way folie til vinduer, men bemærk det er lyset der styrer hvilken vej man kan se. I dagtimerne når det er lyst ude virker det efter hensigten, hvor ingen kan se ind, men når det bliver aften vender envejs effekten. Når det er mørkt ude må man supplere med gardiner eller lignende for at blokere helt. Denne type solfilm til vinduer kan også have en gavnlig virkning på temperaturen i rummet da solfilmen reflektere lyset og derved bliver temperaturen lavere. Det vil dog give et mørkere rum.

Opsætning af sandblæst folie og spejlfolie i private bolig er typisk et ”gør det selv projekt”. Man køber nogle stykker og klistre op. Man tilpasser størrelsen ved at skære rundt i kanten direkte på ruden, så bliver det helt nøjagtigt og pænt i kanten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *