Indendørs

Onyx Cookware har det køkkengrej, der fuldender din madlavning

Hvis du ikke allerede kender til Onyx Cookware, så kan du godt begynde at glæde dig til den perfekte overraskelse, uanset om du interesserer dig for madlavning eller ej.

I webshoppen hos Onyx Cookware finder du et imponerende udvalg af innovative køkken redskaber som pander, gryder og knive.
Det innovative i deres gryder og pander er, at de har sammensat nogle af de bedste egenskaber fra flere forskellige produkter på markedet. Det har resulteret i mange flotte og lækre pander og gryder, der kan holde til det daglige slid, uanset om det er i privaten eller til professionel brug.

Nyheden er, at deres gryder og pander er udviklet således, at du kan bruge stålredskaber, som spartler, håndmikseren osv. uden at lave ridser og ødelægge den stærke overflade. De er selvfølgelig også udviklet således, at de har en non-stick overflade, der stadig kan sikre dig en sprød stegeskorpe på en god bøf. Deres stegepander har alle det patenterede laser-graverende design, der sikrer dig det bedste af det bedste.
Denne non-stick belægning er baseret på japansk højkvalitetsbelægning der også er tilført diamantstøv for ekstra styrke og holdbarhed.

Høj kvalitet på innovative køkkenudstyr

Kvaliteten er faktisk så høj, at du også kan sætte stegepanderne i oven, hvis det er nødvendigt. Panderne kan tåle varmegrader helt op til 250 grader uden, at du ødelægger belægningen eller håndtaget. Bagefter kan både gryder og pander vaskes op i opvaskemaskinen, for det kan de også tåle uden problemer…

Det lyder jo næsten for godt og imponerende, til det kan være sandt. Men den er god nok!
Onyx Cookware holder hvad de lover. Det er også derfor de, som ekstra service, tilbyder 100 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med produktet. Oveni købet giver de også 5 års garanti.

Udover deres gryder og pander, så har de også nogle helt fantastiske knive, der gør forberedelserne og klargøringen af maden meget nemmere.
Igen har deres brug af kvalitets materialer og specielle fremstilling skabt en unikt stykke værktøj, til dig elsker at stå i et køkken med de bedste redskaber.
Uden det skal blive alt for teknisk, så har de med banebrydende teknologi skabt en kniv, der er utrolig skarp og samtidig bibeholder skarpheden i længere tid end andre knive.

Kvalitetsprodukter til gode priser!

Onyx Cookware – Innovative cookware udvikler, producerer og sælger selv deres produkter. Det gør de selvfølgelig af flere forskellige årsager. Men det betyder for os slutbrugere, at vi kan købe os nogle vildt gode produkter til forholdsvise lave priser, da der ikke er nogen fordyrende mellemled samt transport ud til mange forskellige butikker.

Selvom priserne er gode, så vil vi danskere jo altid gerne spare lidt ekstra, hvis det nu er muligt. For at dette kan lade sig gøre i en netbutik, så skal du bruge rabatkoder.
Heldigvis findes der en fantastisk hjemmeside, der samler rabatkoder til rigtig mange store og små netbutikker. Til os forbrugeres glæde, så har de også en Onyx Cookware rabatkode.
Koderne på Hurtigrabat.dk er frit tilgængelige til alle, der gerne vil spare lidt ekstra, når de handler på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *