Person sikkerhedSikkerhed

5 smarte funktioner ved en Høvding cykelhjelm

En Høvding cykelhjelm er den nyeste og smarteste form for cykelhjelm. Det er den cykelhjelm, der er allermest usynlig, da den sidder helt diskret om din hals. Du får ikke ødelagt din frisure, eller føle dig utilpas og fjollet ud. Den er diskret, smart og effektiv. Det er ikke for sjov, at den blive solgt over hele Europa med stigende interesse i flere lange. Herunder får du 5 smarte funktioner, der følger med når du køber en Høvding airbag cykelhjelm. 

Du kan skifte cover, så den matcher din stil

Det er super smart at du i kan få den til at se ud som du vil. Der kan nemlig tilkøbes forskellige covers til hjelmen. I forskellige prints og farver, så det passer til lige nøjagtig din stil. Måske du er til den mere neutrale farve, som bare gerne vil holde farverne simple, så kan du vælge den i en sort farve, eller en anden ensfarvet farve, som du kan lide. Ellers hvis du er til de mere sprællende farver, som neon farver, skrigende lysegul, orange eller pink, er det også til at finde. Og også som tern, camouflage, blomsterprint og andre diverse mønstre. Sæt dit personlige print på udseendet. Det gode ved alle covers er, at de er udstyret med reflekser, så de kan ses i mørke. 

Cykelhjelmen fungerer med en app

Når du har en Høvding cykelhjelm, kan du hente en medfølgende app på din mobiltelefon, hvor du kan holde dig opdateret på flere ting. Du kan via appen se de ruter, du cykler med en Høvding cykelhjelm, og få vist distancen samt den samlede distance over tid.

Appen giver også informationer om cykelhjelmens batteriniveau i procent, så du, hvis du ikke anvender lysene og lydene som indikationer, hele tiden kan holde øje med, hvad batteriniveauet er på din cykelhjelm. Du kan hele tiden tjekke med appen, hvad batteriniveauet var på, sidst du havde din Høvding cykelhjelm i brug.

Det kræver, at du har din mobil på dig og åbnet for appen, for at den registrerer din rute.

Lys og lyde giver informationer

I cykelhjelmen er indbygget lys og lyd, der giver forskellige indikationer af, om cykelhjelmen snart trænger til at blive opladt, eller om cykelhjelmen egentlig er slukket eller tændt. Når du aktiverer og tænder for cykelhjelm, indikerer en lyd, når det er sket. Herefter lyser den lille diode på cykelhjelmen, så du ved, at den er tændt.

Lyd og lys kan også give indikationer om, at du snart bør oplade din Høvding cykelhjelm, så du ikke risikerer at skulle på tur, og cykelhjelmen er løbet tør for strøm.

Hvis du er i tvivl om, hvad de forskellige farvrede lys og de forskellige lyde betyder, eller glemmer det undervejs, kan du følge manualen, der følger med cykelhjelmen, hvor det hele står beskrevet for at hjælpe dig godt igang med cykelhjelmen.

Den kan forudsige et styrt

Cykelhjelmen er produceret på den måde, at den registrerer dine bevægelser, og er styret ud fra dine bevægelser. Den kan nemlig mærke om der er et styrt på vej, inden styrtet rent faktisk begynder, og det er derfor at den så hurtigt kan nå at folde sin air bag ud, inden du lander på jorden. Den er styret af nogle impulser og sensorer, og det kan i sidste ende redde liv, fordi den er så hurtigt. Hurtigere end man selv lige når at opdage hvad der sker. Og derfor er en Hövding airbag cykelhjelm et musthave når man cykler. 

Oplades via USB

Der medfølger et USB-kabel med cykelhjelmen, som anvendes til at oplade cykelhjelmen. Det betyder, at når du først har anskaffet dig en cykelhjelm, skal du ikke også bruge penge på batterier. Det genopladelige batteri kan oplades igen og igen via USB-kablet. Kablet kan du sætte til en adapter i en stikkontakt, til din computer eller en helt tredje til, som passer ind i din hverdag.

Det tager blot 2 timer at oplade cykelhjelmen, og så har du nok batteri til flere dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *