Indendørs

Mødelokaler, kursus og konferencelokaler i dit kontorfællesskab

Innovatorium i Herning er en mulighed for dig til flere forskellige løsninger. Hvis du fx har en virksomhed, hvor du skal samle flere personer i forskellige anledninger, finder du her de helt perfekte forhold og løsninger.

Læs mere om Innovatorium Herning. Du vil hurtigt kunne læse om de mange forskellige løsninger, og med de inspirerende og motiverende rammer, danner det grundlag for inspirerende rum, der kan have den fordel, at I kommer ud af huset og møder ligesindende i lækre og innovative rammer.

Mødelokaler

Hvis du skal bruge mødelokaler finder du det her. Der er mulighed for at vælge forskellige størrelser, alt afhængig af størrelsen på dit møde. Det er naturligvis også en praktisk løsning, hvis du skal holde et større møder, som er ganske enkelt ikke er plads til i din virksomhed. Det kan også være en idé at holde møder hér, hvis det er med samarbejdspartnere fra udlandet. De flotte og lækre rum, rammer og omgivelser giver et godt og positivt indtryk, og det kan vise sig at være en fordel for alle at være lidt på udebane sammen.

Kursus

Hvis du skal finde et sted til at afholde et kursus, er Innovatorium i Herning også en oplagt mulighed. Her er der igen rammer og faciliteter, der er oplagte til længere kurser. Sammen kan I opleve i inspirerende rammer, og I får et friskt pust i hverdagen.

Også hvis I er medarbejdere fra samme arbejdsplads, der skal på kursus, er dette et oplagt valg. At opleve stedet sammen kan skabe nye forbindelser. Generelt er det sundt at komme lidt ud af huset og være sammen nye steder.

Konferencelokaler

Konferencer er også en mulighed i bygningen. Større rum med plads til virksomhedsudstillinger, foredrag og oplæg gør det muligt for jer at samle mange mennesker i flotte og lækre lokaler. De indbyder til at tænke ud af boksen, og du kan lade dig inspirere af andre, der tager hertil for at arbejde effektivt, sparre om idéer og skabe nye forbindelser – det hele er samlet under samme tag.

Kontorfællesskab

Ja, og så er der den smarte og mere permanente løsning i bygningen ved et kontorfællesskab. Det kan måske være en oplagt løsning for dig, der søger et kontorfællesskab. Fordelen ved et kontorfællesskab kan være, at du møder andre ligesindede – måske endda potentielle fremtidige samarbejdspartnere. Du sætter dig i et inspirerende og kreativt miljø, hvor du kan mødes med andre i fælleskøkkenet og høre om status quo.

Hvorfor vælge denne løsning?

Der er altså mange gode grunde til at vælge denne løsning – måske endda flere gange. Med de mange forskellige muligheder får du de helt rigtige rammer for frugtbare møder. Omgivelserne indbyder til forretning, samtidig med, at de er afslappede. Her er altså en stemning af miljøer, der mødes på kryds og tværs, og hvor man går derfra med nye indsigter og spændende planer. Det er et sted, der giver anledning til grundig arbejde og møder med muligheder. Og så kan det være en god idé at rykke herhen af og til for at komme væk fra den vante hverdag – hvis det er dér, du kommer fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *