Blog

Unikke smykker til dig eller én du holder af

Dansk design er og har altid været et hit herhjemme, men mærkerne skifter med tiden og stiger og falder i popularitet. Hvis du leder efter smykker i dansk design, enten til en gave eller til dig selv, så er Aagaard smykker et godt bud. Aagaard smykker er et dansk mærke af høj kvalitet, og alle smykkerne er designede med fokus på detaljerne. På én gang klassiske og feminine egner smykkerne sig godt til den moderne kvinde, og så er de lette at tilpasse til skiftende trends.

Historien bag Aagaard smykker

Når dansk design sætter sig fast, er det kommet for at blive. I dag er det ikke så svært at finde en forhandler af Aagaard smykker, men hvad er historien bag? For at se starten på Aagaard smykker skal man tilbage til et Danmark, der kun lige er kommet ud af anden verdenskrig i 1946. Firmaet er vokset og blevet større og større, og i dag er Aagaard smykker mere end ét brand. Aagaard smykker står bag Connections, Soldier to Solder og andre kendte serier.

Hvem står bag Aagaard smykker?

Aagaard smykker er i dag eget af den danske virksomhed Christina Design London, men det har ikke ændret på ånden, der ligger bag de smukke smykker. Aagaard har et stort og alsidigt sortiment, der passer til enhver smag, og du kan finde noget dyrt eller prisvenligt, prangende eller simpelt. På trods af navnet har Christina Design London et dansk firma. Forhandlerne står skulder mod skulder, og i byer af en vis størrelse er du altid i nærheden af en butik, der sælger de eftertragtede smykker. Christina Design London har hovedkontor i Herning, og på den måde bliver også Aagaard smykker holdt ved sine rødder i det lille kongerige.

Bemærk at ikke alle butikker, der forhandler Christina Design London, nødvendigvis også har Aagaard smykker.

Hvad med herrerne?

Det er naturligvis også muligt at finde smykker fra Aagaard smykker, der er målrettet mænd, og også dem, der er unisex. Armbånd, smykkelåse, slipseholdere – alt, en elegant mand skal have, for at stå ud i det 21. århundrede, kan fås hos Aagaard smykker. Smykker fra Aagaard kan fås i simple metaller eller dem, der er dyrere. Det afhænger helt af din smag.

Aagaard smykker i dag

Aagaard smykker sender stadig fantastisk smukke produkter ud til forhandlerne, og kollektionerne følger med tiden. Som underafdeling af Christina Design London, kan Aagaard smykker følge med ind i den moderne tid og hold fingeren på pulsen. Aagaard smykker er ikke spor svære at finde, og der er forhandlere over hele landet. Desuden er der et bredt udvalg på nettet, og som ét af Danmarks ældste smykkefirmaer er Aagaard smykker både luksuriøse, eftertragtede og eksklusive, uden at være beregnet til en svunden overklasse.

Med Aagaard smykker kan hver dag blive lidt finere, også selvom du bare tager den med ro. Små ringe, personlige armbånd, eller måske noget helt tredje – det er op til dig, hvordan du vil bære dine Aagaard smykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *