Blog

Elektronisk udstyr til alle situationer

I vores hverdag er vi omgivet af alverdens forskellige elektroniske dimser, og fremtiden byder bare på endnu flere. I dag er fremtiden for bare et par år tilbage, og den teknologiske udvikling er et af de områder, hvor der er allermest fart på udviklingen. Vi kan derfor med sikkerhed forvente at blive præsenteret for fremtidige produkter, der har til hensigt at gøre livet meget lettere – ligesom vi kender det med diverse enheder i dag.

Fitnessure

Fitnessure er en af de ting, der er blevet enormt populært over tid. Stort set alle har et eller går med et. Det tracker din dagligdag ned til mindste detaljer, og der bliver udledt en masse data, du kan måle din sundhed på. Også forskellige aktiviteter kan trackes, så du kan få en masse brugbar data til at vurdere din præstation.

Faktisk er de små meget avancerede enheder, eftersom de kan måle puls og meget andet, og gemme denne data for hver eneste dag – for hele dagens forløb. Det er meget data, og med den udvikling, der er sket, kan det sagtens lagres og gemmes i en uendelighed.

En anden ting, der er blevet voldsomt populær i Danmark er vuggemotor til slyngevugger. Det er en motor, som holder slyngevuggen i bevægelse og dermed hjælper spædbørn med at falde i hurtigt i søvn. Til gavn for barnet, men så sandelig også for forældrene, som dermed kan se frem til også selv at få deres nattesøvn, så de kan være de bedste forældre for barnet. Den nok populæreste vuggemotor er Zleepii vuggemotoren, der samtidig er den kraftigste på markedet og kan bruges af børn helt op til 18 kg. 

Hvis din enhed går i stykker

Markedet for elektroniske enheder er så stort, at der også er dukket alverdens butikker op, hvor der bliver tilbudt reperation. Du kan fx få en helt ny skærm til Samsung Galaxy, hvis den er blevet beskadiget eller smadret. Det er en smart sikkerhed med denne mulighed, så man ved, at der altid er hjælp at hente, næsten uanset hvad der er sket. Før i tiden skulle man sende sin enhed ind til fabrikanten og vente i mange dage, måske flere uger, på at den blev sendt frem og tilbage. I dag kan du let og hurtigt gå ned i en fysisk butik, få fx din mobil til reparation og hente den senere på dagen eller dagen efter. Det er super fleksibelt, og så skal du ikke undvære din enhed mere end højst nødvendigt.

Fjernsyn til ingen penge

Noget af det, den styrtende udvikling også gør, er at presser priserne i bund. Et af de mest klare eksempler på dette er fjernsyn. For bare en håndfuld år tilbage, kostede en fladskærm mange tusinde. I dag kan man få endnu større og bedre skærmen til næsten ingen penge i forhold til hvad de en gang kostede. Det er ret tankevækkende, og det er et klart eksempel på, at den store udvikling er til fordel for os som forbrugere.

Den overordnede store konkurrence

Overordnet set er der også et kæmpe marked for elektronik, og det har mange fundet ud af. Det betyder, at mange konkurrerer mod hinanden, og den ene forsøger hele tiden at overgå den anden. Igen er det kun sundt, da det presser producenterne til hele tiden at forbedre sig, samtidig med, at det holder priserne nede i et bestemt niveau. Konkurrence er derfor altid godt, for uden konkurrence, og uden en masse producenter, ville der opstå monopol på markedet, og så ville få enkelte virksomheder nærmest kunne prissætte helt efter eget ønske med henblik på at tjene mest muligt uden at skulle tænke på de andre konkurrenter, som ikke eksisterer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *