Blog

Køb trommesæt på nettet og skab kvalitetstid med familien

Når man er travle forældre, der har nok at se til med arbejdet, hente og bringe børn i institution og ellers hvad hverdagen kræver, kan det være utroligt svært at nå at købe ind i de fysiske butikker efter arbejdstid. Her kan det være den nemme løsning indenfor mad, køb af gaver og diverse andre ting, der kommer til at dominere i hverdagen. Men hvad gør man, når ens barn bare ønsker sig brændende et trommesæt? Udskyder man ønsket eller prøver man at imødekomme det? Det vil være det nemmeste at sige til barnet, at det bare skal glemme det, fordi det er for besværligt at tage ud og bese det, og dernæst købe det og slæbe det hjem og hvad når man bor i en storby og ikke lige har en bil at transportere det i? Ja, udfordringerne for i kø, når man først begynder at tænke over det. Men her er der heldigvis hjælp at hente, køb trommesæt online og spar tid og kræfter til alt det andet i hverdagen. 

Byg et lydisoleret studie  

Når barnet eller teenageren gerne vil spille løs på trommesættet efter I har købt det online og fået det leveret lige til døren, kan det være en stor udfordring, at det trods alt larmer en del. Hvad gør man så, når poden gerne vil øve sig til den løse morgen og hamrer løs, og er helt opslugt af rytmerne? Ja, så kan far og mor gå i et byggemarked og få købt nogle plader, der er lyddæmpende at sætte dem op på værelset, hvor barnet eller teenageren bor. Det gør en kæmpe forskel og det gør, at I ikke bliver overdøvet af larmen herfra, når I gerne bare vil have noget ro efter en travl dag på arbejdet. Der er nu plads til, at I kan glæde jer over, at jeres barn har fået en ny hobby, der skaber en god musikalsk forståelse og et muligt fællesskab i musikforeninger, bands og med vennerne. 

Lav et band 

Er I en familie med musikalsk talent, kan I også skabe jeres eget familieband, hvor far spiller bas, lillesøster spiller bongotrommer og mor spiller guitar eller keyboard. Så har I lige pludselig en sjov og kreativ fritidsinteresse sammen, hvor I kan opleve noget sammen som familie. Det skaber en god fællesskabsfølelse i familien, som I kan tage med jer ind i det øvrige familieliv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *