IndendørsRobotstøvsuger

iRobot Roomba 760

Ved at kombinere den nyeste teknologi indenfor robotter og rengøring, er iRobot Roomba 760 i stand til at støvsuge hele huset.

Nye støvbeholdere, der gør rengøringen endnu bedre

Med sin innovative teknologi, er Roomba 760 blandt de bedste på markedet. Dette betyder, at den ikke alene er i stand til at rengøre gulvene effektivt, men også luften i huset.

I løbet af dagen, kan man ikke undgå, at luften bliver fyldt med støvpartikler, og selvom tyngdekraften trækker dem mod jorden, så når mange at blive indåndet, før de når så langt. Bliver man udsat for vedvarende indånding af støv, kan det i sidste ende medføre støvlungesygdomme som for eksempel asbetose.

Roomba 760 anvender både AeroVac serie 2 støvbeholdere og HEPA filtre, hvilket gør den i stand til at mindske støvindholdet i luften med op til 97 % og dermed skabe et bedre indeklima.

Effektiv rengøring hver dag

Med Roomba 760 er det slut med at døje med manuel støvsugning. Med et enkelt tryk på CLEAN knappen, kan Roomba 760 rengøre hele dit hus. Robotstøvsugeren kan også tidsindstilles. Dette betyder, at den i praksis kan indstilles til køre hver formiddag, når du er på arbejde. Hvis Roomba 760 løber tør for strøm under støvsugningen, kører den selv tilbage til sin ladestation – dermed er den hurtigt klar til at genoptage arbejdet.

Intelligent støvsugning med Roomba 760

En Roomba 760 er på mange måder en intelligent støvsuger. Dens avancerede sensorsystem sikrer en optimal støvsugning, lige meget hvilket hus den arbejder i. Roomba 760 kan med sine sensorer genkende forskellige typer af gulvbeklædning og tilpasser selv sine børster, så de bedst passer til gulvet.

Roomba 760 er ligeledes bygget til at registrere vægge, møbler og andre forhindring og sætte farten ned, når den nærmer sig. Dette betyder at Roomba 760 ændrer retning efter en ganske blid berøring.

Roomba 760 er både nem at bruge og utroligt effektiv. Det eneste du skal gøre er at trykke på en knap, og så ordner Roomba 760 resten selv.

[su_button url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&bannerid=17383&htmlurl=http://www.roboteksperten.dk/roomba/176-irobot-roomba-760.html” target=”blank” background=”#3b8f1e” size=”6″ wide=”yes” center=”yes”]Du finder den billigst hos Roboteksperten[/su_button]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *