IndendørsRobotstøvsuger

iRobot Roomba 650

Hvis man vil have rene gulve uden at løfte en ringer, så er iRobot Roomba 650 det oplagte valg. Selvom der findes adskillige robotstøvsugere i Roomba serien, der både er nyere og dyrere end Roomba 650, så er denne stadig et populært valg i mange danske familier.

Effektiv rengøring

Roomba 650 er en robotstøvsuger, der er bygget med brugervenlighed i fokus. Robotten startes med et enkelt tryk på en knap og støvsuger derefter af sig selv. Når støvsugeren er færdig, kører den selv tilbage til sin ladestation, hvor den står klar til næste gang. Hvis du vil gøre støvsugningen med Roomba 650 endnu nemmere, kan du også indstille den til at starte af sig selv op til syv gange om ugen. Det vil i praksis sige, at du kan sætte den til at påbegynde støvsugningen hver dag, når du tager af sted på arbejde, så du altid kommer hjem til et skinnende rent hus.

Perfekt til husholdninger med dyr

Roomba 650 kommer med en AeroVac støvbeholder og et forbedret børstedesign, hvilket gør Roomba 650 mere effektiv til selv at opsuge det skidt, der sætter sig på børstehårene. Denne evne er især nyttig, hvis støvsugeren skal køre i husholdninger, der for eksempel har fældende kæledyr eller lignende.

Børstedesigner betyder desuden også mindre vedligeholdelse og en øget effektivitet, hvilket giver Roomba 650 en endnu længere batterilevetid.

Smart sensorsystem

Roomba 650 er udstyret med et effektivt sensorsystem, der betyder at robotten selv registrerer, hvilket underlag den kører på og indstiller sine børster. Denne funktion er selvfølgelig ikke nødvendig, hvis du bor i et hus, der kun har trægulve, men hvis du bor i et hus med forskellige typer gulv, er funktionen nærmest uundværlig.

Ud over at kunne registrere gulvtyper, så registrere Roomba 650 også niveauforskelle, når den støvsuger. Dermed undgår den for eksempel at falde ned, hvis der for eksempel er trapper i hjemmet.

[su_button url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&bannerid=17383&htmlurl=http://www.roboteksperten.dk/roomba/185-irobot-roomba-650.html” target=”blank” background=”#3b8f1e” size=”6″ wide=”yes” center=”yes”]Du finder den billigst hos Roboteksperten[/su_button]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *