UdendørsVærktøj

Makita slagboremaskine 18V DHP458RF3J m/akku & lader

Er du på udkig efter en kraftig og solid slagboremaskine? Hvis ja, så er denne model et meget oplagt valg. Makita DHP458RF3J er udstyret med en 2-gears motor (støvbeskyttet), der kører på et 18-volts batteri.

Herunder kan du læse meget mere om den populære slagboremaskine fra Makita.

Det perfekte værktøj til gør-det-selv manden

Der er ingen tvivl om, at dette værktøj kan løse en masse problemer. Slagboremaskinen er uhyre effektiv at bruge i forbindelse med boring i beton, mursten, puds, sten og fliser. Derudover kan den faktisk også bruges som skruemaskine, hvis du slår slagfunktionen fra. Der er altså tale om en slagboremaskine med et hav af funktioner.

Hvis du godt kan lide at gøre tingene selv, så er der ingen tvivl om, at denne slagboremaskine vil være et rigtig godt køb. Den kan hjælpe dig med et hav af forskellige ting og er yderst let at betjene.

[su_button url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&bannerid=23763&htmlurl=http://www.10-4.dk/varer/Elvaerktoj/Makita-elvaerktoj/Makita-slagboremaskine-18V” target=”blank” background=”#3b8f1e” size=”6″ wide=”yes” center=”yes”]Læs mere og køb billigst her[/su_button]

Specifikationer:

  • 1. gear: 0-400 min-1
  • 2. gear: 0-2000 min-1
  • Slagantal 1. gear: 0-6000 min-1
  • Slagantal 1. gear: 0-30000 min-1
  • Vægt: 2,3 kg
  • Batteriindikator
  • LED-lys

Fordele ved Makita slagboremaskinen

Der findes en række fordele ved at vælge denne slagboremaskine fra Makita. Herunder kan du læse om nogle af de vigtigste fordele.

Ladetid på kun 22 min.

Som noget ganske unikt så kan du genoplade et batteri til Makita slagboremaskinen på kun 22 min. Det betyder, at du ikke behøver at tage dig til hovedet, hvis du opdager, at du har glemt at få ladet batterierne inden brug. Da det kun tager 22 min. kan du komme i gang med at bore på ingen tid i forhold til så mange andre batterier til slagboremaskiner.

Utrolig let at betjene

Slagboremaskinen er utrolig let at betjene og håndtere. Den er udstyret med et godt greb, så den sidder godt i hånden, når du borer. Derudover er knapperne store og tydelige, så du ikke kan tage fejl af, hvilken funktion du er i gang med at bruge.

Overbelastningsbeskyttelse

En af de helt store fordele ved denne boremaskine er, at besidder en automatisk overbelastningsbeskyttelse. Det betyder, at når maskinen kan mærke, at den ikke kan klare en given opgave, så vil den automatisk geare ned, så den ikke bliver overbelastet og går i stykker.

Leveres med 3 stk. batterier

Slagboremaskinen leveres med tre batterier, hvilket betyder, at du kan stå i mange timer og bore uden at gå tør for batteri. Og som tidligere nævnt kan batterierne lades på ca. 22 minutter.

[review]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *