IndendørsRobotstøvsuger

iRobot Roomba 620

En iRobot Roomba 620 er skabt til at gøre rent dagligt, og ligesom de andre Roomba’er har den en timerfunktion, så den kan indstilles til at støvsuge samme tid hver dag – og det er ikke noget, der kræver mange tryk på knapperne. På den måde kan du få lov til at komme hjem til nystøvsugede gulvtæpper og –brædder hver dag efter arbejde; det er da nemt. Desuden er der masser af plads i den store AeroVac støvbeholder, som sidder i Roomba 620, og derfor behøver du ikke bekymre dig om, om der er plads nok til alt støvet, når den støvsuger, mens du ikke er hjemme.

[su_button url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&bannerid=17383&htmlurl=http://www.roboteksperten.dk/roomba/184-irobot-roomba-620.html” target=”blank” background=”#3b8f1e” size=”6″ wide=”yes” center=”yes”]Du finder den billigst hos Roboteksperten[/su_button]

Mange smarte sensorer

Mens den støvsuger, analyserer en Roomba 620 rummet ved at registrere med sine sensorer 60 gange i sekundet, og på den måde kan den navigerer nemt og sikkert uden om møbler og andre forhindringer. Desuden har den også en sensor, der registrerer forskellige niveauer i det område, hvor den bevæger sig, så den ikke kører ud over en trappe eller lignende. Roomba 620 har tilmed også sensorer, der registrerer støv på gulvet, så den kan tage en ekstra tur i et område, hvor den opdager, at der er ekstra beskidt.

Forbedrede børster

Oven i de mange smarte sensorer, som Roomba 620 har, har den også nogle nye børster, som gør rengøringen bedre og mere effektiv. I den ene side har Roomba’en tre sidebørster, som sikrer, at alt støv langs med lister og i hjørner bliver taget. Dertil er alle børsterne blevet forbedret, så maskinen har fået nemmere ved at suge hår og lignende af børsterne – på den måde arbejder den mere effektivt og i længere tid. En Roomba 620 kan altså lette dit rengøringsarbejde og holde dine gulve pæne hver dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *