Blog

Indretningstips til soveværelset

Trænger du til at flytte rundt? Hvis ens møbler har stået på en måde i lang tid, så har man efter noget tid brug for at der sker noget nyt. Afhængig af rummets størrelse kan det nogle gange være svært at finde ud af hvad man skal lave om. Der findes heldigvis gode råd som man kan følge fra bl.a. indretningseksperter eller andre, som har haft samme ide som dig at flytte rundt i hjemmet. Det er godt, at man kan blive inspireret af andre og dermed kan bruge hinandens ideer til at få hjemmet til at blive endnu mere indbydende.

Lav om på dit hjem

Uanset hvilket rum du indretter, så er det vigtigt at der er plads til, at du kan være der. Det vil sige, at hvis du skal lave om i stuen så skal der være plads til, at du kan komme hen til sin sofagruppe uden problemer. Hvis man har for mange ting kan pladsen blive trang, og hvis man ikke kan bruge rummet til den funktion det har, så får man ikke glæde af det. I dag er det meget populært at have få og lette møbler. Det vil sige, at de store, gamle og mørke møbler ikke er populære mere. Det er moderne med klassiske møbler i f.eks. hvide eller sorte nuancer. Rengøringsmæssigt er det også praktisk med lette møbler, så man nemmere kan flytte dem ud og lignende hvis der skal støvsuges og fjernes støv bag dem.

Når du skal indrette et rum er det en god ide, at du samtidig sorterer ud i dine ejendele. Gennem årene kan man hurtigt samle en masse til sig. Hvis man giver sig tid til at se ejendele igennem, så kan man bedre danne sig et overblik over om det er nogle ting man gerne vil beholde eller ej. Indretningsarkitekter tænker meget i farver når de skal indrette et rum. Helhedsindtrykket er vigtigt, og der skal gerne kunne ses en rød tråd i rummet. Et rum kan hurtigt blive hyggeligt med et par få ændringer. Det vigtigste i forbindelse med indretning er, at der kommer nogle af dine egne personlige ting derind, så rummet føles som dit hjem. Man skal kunne se sig selv der, hvilket er hele pointen ved at indrette.

Tænk ud af boksen

Det er meget individuelt, hvor kreative danskerne er, når de skal indrette deres hjem. Nogen har slet ikke brug for inspiration, imens andre har brug for andres hjælp. Man kan f.eks. i soveværelset sætte en sengegavl op, så der kommer noget mere farve og give sengen et andet udtryk. Man kan også købe et nyt sengetæppe samt et par hyggelige puder, så værelset bliver endnu mere indbydende. Sengegavle er igen blevet populære at have i soveværelset. Det indrammer sengen og giver noget mere sjæl til rummet. Hvis du allerede har fundet en sengegavl, så husk på at der findes et hav af modeller på markedet. Du kan f.eks. se flere her.

Det er kun fantasien der kan sætte grænser når man indretter et rum. Man skal ikke være bange for at bruge farver, da det kun er med til at give rummet liv og personlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *