Blog

Bliv korrekt udstyret til DIY opgaver i hjemmet

Der er mange opgaver i hjemmet, der let kan klares, hvis du har det rigtige udstyr. Med en boremaskine kan du selv løse en lang række DIY opgaver i hjemmet, så du slipper for at rige efter hjælp, hver gang du skal hænge et billede eller en hylde op.

EN boremaskine er det perfekte stykke værktøj at have liggende, men det kræver, at du vælger den rigtige, ellers bliver det hurtigt noget rod – selv at løse de mindste opgaver. Herunder kan du læse med om, hvornår du skal bruge en skruemaskine, en boremaskine eller en slagboremaskine samt, hvor du kan læse mere.

Vælg den rigtige boremaskine

Om du skal bruge en let batteridrevet akkuboremaskine, en slagboremaskine eller op i den helt tunge ende og investere i en borehammer kommer helt an på, hvad du skal bruge værktøjet til. Er det fordi du mangler en boremaskine til de daglige DYI opgaver i huset, der opstår nogle gange i løbet af året, så er en af de små maskiner, der ikke er den store udskrivning økonomisk et ganske godt valg.

Skal du ud og bruge din maskine til større og længerevarende projekter, skal du ud og bruge en boremaskine med lidt mere power bag. Vil du vide mere, så læs mere her, hvor du kan finde et stort udvalg af forskellige tests og råd til at vælge den rigtige boremaskine til din værktøjskasse.

Hvad siger dine vægge?

Mange boremaskiner kan også bruges som slagbor, men om det er nødvendigt kommer helt an på, hvad dine vægge siger, når du banker på dem.

Gipsvægge eller andre vægge i blødere og mere porøse materialer kan let nøjes med kraften fra en helt almindelig boremaskine. Du kan vælge om du er mest til en, der får sin kraft fra stikkontakten eller en, der drives af batterier.

Det er vigtigt, at du bruger det rigtige værktøj, så du undgår at gøre skade på væggene eller din boremaskine. Find muligheder for finasiering på denne side.

Husk den rigtige procedure

Når du skal hænge noget op på væggen handler det ikke bare om at skrue en skrue i væggen og hænge billedet op. I de fleste tilfælde vil det blive en kort fornøjelse, der ender i glasskår på gulvet eller et hul i væggen med væsentlig større omfang end tiltænkt.

For at sikre dig det bedste resultat skal du derfor sikre dig, at det er det rigtige værktøj, de rigtige skruer og måske vigtigst af det hele; de rigtige plugs. Uden rawplugs bliver skruen sat direkte i væggen, hvilket giver mindre end ideelle forhold for at fæste ordentligt.

Skal du kaste dig ud i de første, spæde DIY projekter, så vær sikker på, at du har styr på hvad ud gør, inden du sætter boret mod væggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *