Blog

Find den helt rigtige vasketøjskurv

En vasketøjskurv kan betegnes som et forholdsvist enkelt produkt, der ikke har så mange funktioner. Derfor kan man tænke, at der ikke kan være de store overvejelser forbundet med et indkøb af en ny vasketøjskurv. Det kan man også sige. Men der er stadig nogle ting, der kan være fornuftige at have i baghovedet, hvis man står over for at skulle købe en.

Praktisk, æstetisk eller begge dele?

For eksempel skal en vasketøjskurv gerne være en praktisk og brugbar genstand i det hjem, hvor den havner. Den skal kunne tåle at blive brugt, og det er forskelligt, hvilke krav og ønsker man kan have til sådan en størrelse. Skal den stå fremme et sted, hvor folk på besøg også kan se den – og dermed være lidt smart at se på?

Eller skal den kunne pakkes sammen og fylde meget lidt på et smalt sted? Skal den være praktisk at have med sig og bære (måske med håndtag), hvis man nu vasker på et vaskeri – eller hjemme hos mor? Og skal der være låg på kurven, eller er det fint, hvis den fungerer som ”åbent landskab”? Samt hvor meget vasketøj skal den kunne rumme – er man kun sig selv eller en familie på 5? Alt sammen noget der er vigtigt at overveje i forhold til ens behov.

Mange kurve at vælge imellem

På den måde er der en god portion fornuft i at overveje nogle af disse praktiske ting, før man køber ny vasketøjskurv. For der findes rigtig mange muligheder – afhængig af, hvad man søger. Det kan også sagtens have noget med prisen at gøre – og hvor meget plads, man har til kurven. Om man er fattig studerende i en etværelses eller er faldet på plads med fast job og en familie i stort hus.

Det kan også være, man søger en form for kurv, der både kan bruges til opbevaring af vasketøj, men som også selv kan vaskes… Og periodevis bruges til andre ting. Som for eksempel opbevaring eller transport af legetøj, tæpper eller andet udstyr. Så der er mange muligheder. Det vigtigste er dog at overveje dine og din families behov.

Find meget mere inspiration på følgende hjemmesider:
https://doc24.dk/vasketoejskurv/
https://jyllands-posten.dk/livsstil/ECE10358908/denne-vasketoejskurv-skal-sorthvidt-toej-smides-i/
http://bobedre.dk/indretning/sovevaerelse/tern-i-sovevaerelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *