HavemøblerUdendørs

Fatboy hængekøje

Der findes ikke noget bedre end at smide sig i en Fatboy hængekøje og slappe helt af en varm og berigende sommerdag. Og det er netop, hvad du kan med denne type hængekøje.

Fatboy hængekøjer er blevet et direkte synonym med afslappethed og høj komfort. Derfor kan du med fordel købe dig denne køje til haven, hvis du mangler et sted, hvor du kan nyde en stille stund og slappe af helt af i din trætte krop.

Hvis du bare er på jagt efter den bedste pris, så tag et kig her – de har markedet skarpeste priser.

Fordele ved en Fatboy

Fatboy er ikke kun ensbetydende med høj komfort. Den indeholder også en lang række andre fordele, der er meget svære at leve foruden, når først du har vænnet dig til dem.

Høj komfort

Fatboy hængekøjer er først og fremmest kendetegnet ved deres meget høje komfort. Når først du har lagt dig i køjen, så har du meget svært ved at komme op igen, fordi du ganske enkelt ligger så behageligt.

Komforten er så høj, at du med fordel kan nappe dig en god lur i hængekøjen. Og hvis du vil sove i den om natten en varm sommerdag, så kan dette også sagtens lade sig gøre.

Headdemock_Sand

Nem at flytte rundt på

En anden stor fordel ved en Fatboy hængekøje er, at den er ganske simpel at flytte rundt på. Det vil sige, at hvis du vil flytte den fra baghaven til forhaven, så kan dette klares helt uden problemer.

I langt de fleste tilfælde kan du flytte den selv. Når først du har hægtet hængekøjen af stativet, så er den ganske nem at rykke rundt på.

Slidstærkt materiale

En af de største fordele ved denne hængekøje er, at den er lavet i noget meget slidstærkt materiale. Det vil sige, at du helt uden problemer kan have den til at stå udenfor, uden at den tager skade af det.

Hvis du skulle være så uheldig at spilde noget på hængekøjen, så kan du blot tørre det af med en fugtig klud.

Masser af plads

En anden stor fordel ved en Fatboy hængekøje er, at der er masser af plads. Det vil sige, at du snildt kan være to-tre personer i køjen på samme tid. Dette er især en stor fordel, hvis du har flere børn, der gerne vil lege med dukker eller spille brætspil i hængekøjen.

Headdemock_Red

Fatboy hængekøjer fås i mange forskellige farver

Noget af det som Fatboy er ekstra gode til i forbindelse med deres produktudvikling er, at de sørger for at lave produkterne i mange forskellige og spændende farver.

Det giver dig som forbruger en masse spændende muligheder for at vælge en farve, der harmonerer perfekt med din nuværende havestil. Hvis du for eksempel gerne vil skjule Fatboy hængekøjen så meget som muligt i haven, så er det oplagt at vælge en army-grøn farve, der falder i et med omgivelserne.

Hvis du derimod synes, at din have eller terrasse trænger til lidt fest og farver, så er det i den forbindelse oplagt at vælge en Fatboy hængekøje i en meget skarp farve såsom neongrøn eller orange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *