GrillUdendørs

Weber Performer

Hvis du er på jagt efter en kuglegrill, der kan lidt mere end de fleste andre, så bør du tage et nærmere kig på Weber Performer. Webers Performer serie bærer præg af en rigtig høj kvalitet kombineret med en yderst høj brugervenlighed. Det er meget svært at finde en anden kuglegrill, der matcher denne serie i funktionalitet, design og selvfølgelig evnen til at grille kød og andre madvarer på rigtig vis.

Herunder kan du læse meget mere om den populære Weber Performer. Som du nok allerede ved, så består Performer-serien af tre modeller. Disse tre modeller er beskrevet længere nede på siden.

Generelle specifikationer

 • Integreret termometer i låget
 • One-Touch rengøringssystem
 • Højde: 109 cm
 • Mulighed for klargøring af kød på det monterede bord

Kuglegrillen kan fås i tre forskellige modeller

Weber har lavet kuglegrillen i tre forskellige modeller. Valg af model afhænger meget af dit behov og ønske om ekstra tilbehør. Herunder kan du læse mere om de tre modeller og ud fra beskrivelserne vurdere, hvilken model der passer dig bedst.

Weber Performer Original

original
Weber Performer Original er den ”økonomiske” model af de tre. Denne model er en super god kuglegrill til prisen. Den helt store forskel på denne model og de andre er, at den ikke indeholder nær så mange funktioner som de andre.

Denne kuglegrill anbefales til dig som ikke griller så tit, men stadig ønsker en kvalitetsfyldt grill, der kan levere et ganske pænt resultat.

Fås her hos Wupti til [afpprice id=”37″]

Weber Performer Premium

premiumDenne model er en klassisk kuglegrill, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at få succes med din grill. Weber Performer Premium er udstyret med et praktisk sidebord, hvor det er oplagt at klargøre kødet. Derudover er grillen også udstyret med en indbygget cooktimer, hvilket er en stor fordel.

Weber Performer Premium er den perfekte grill til dig, der gerne vil have en bundsolid kuglegrill, der er perfekt til alle de forskellige grillmetoder.

Fås her hos Wupti til [afpprice id=”38″]

Weber Performer Deluxe

4593015c8dcf24ea804549be7eeadd74Den helt store fordel ved denne model er, at den er udstyret med gastænding. Det vil sige, at du på rekordtid kan gøre grillen klar til at tage imod kødet, og hvad der ellers skal grilles. Der er altså ikke behov for optændingsblokke og-/eller grillstarter for at gå denne kuglegrill i gang.

Hvis du elsker at grille med kul, så er der ingen tvivl om, at Weber Performer Deluxe er det mest oplagte valg. Denne kuglegrill fra Weber er uden tvivl en af de bedste og mest brugervenlige på markedet.

I øvrigt er Weber Performer Deluxe topmodellen inden for Performer-serien. Det vil sige, at hvis du elsker udstyr og stor funktionalitet, så er dette også grillen for dig.

Fås her hos Wupti til [afpprice id=”39″]

Anbefaling

845577ed1089d270b24e8a9ef8ec706cHvis du gerne vil have den ultimative grilloplevelse, så kan det anbefales at købe Webers steaksæt. Dette bestik fra Weber giver dig de bedste forudsætninger for at skære kødet over på en nem og ergonomisk måde. Steaksættet egner sig som navnet også antyder perfekt til steaks.

 

Steaksættet fås her hos Wupti til [afpprice id=”40″]

2 thoughts on “Weber Performer

 • Hej Tim, Jeg har selv Performer Deluxe – og har her til aften ledt efter lidt udstyr til den. Kender du en side, hvorpå jeg kan se alt udstyr, som passer til hver enkel Weber-model? Eller kunne det blive et projekt her på udstyrsguiden? 🙂 Det ville være et super tool!! Undrer mig, at Weber ikke selv tilbyder den mulighed på deres side. Eksempelvis havde jeg til en start lidt svært ved at finde en rotisserie, som passer til den, da jeg ikke var klar over Ø på min grill, før jeg havde googlet mig lidt rundt…

  Besvar
  • Tim Petersson

   Hej Peter

   Det lyder som en rigtig god ide, den vil jeg arbejde lidt videre med og undersøge mulighederne.

   Tim

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *