Blog

Få råd til mere udstyr med en kassekredit

Har du en helt speciel passion for en bestemt sport eller hobby? Nogle sportsgrene og hobbyer er dyrere end andre, og derfor har mange en opsparing, som står klar som en buffer, i tilfælde af uforudsete udgifter. Man kan dog nemt komme ud for, at ens buffer ikke rækker langt nok, hvis der kommer flere uforudsete udgifter kort efter hinanden. Her kan du få et godt overblik over markedets muligheder.

Racerløb med uforudsete udgifter

Tager du eksempelvis racerløb, så kan der hurtigt komme en del udgifter. Der skal måske nye dæk til, eller også har bilen fået en skade, som skal repareres inden næste løb.

Der kan hurtigt komme en del uforudsete udgifter i sådan en sportsgren, og derfor kan det være svært at kalkulere sin opsparing, så den passer med udgifterne i sporten. Det behøver bestemt ikke at være fordi, at man ikke har penge nok til at dyrke sin sport eller hobby, men nogle gange kan der bare nemt komme en masse udgifter lige efter hinanden, og så er det ærgerligt, hvis man bliver nødt til at misse det næste løb.

Ridesport – uforudsete udgifter og must haves

En anden sport, hvor der hurtigt kan blive brug for nyt udstyr, er ridesporten. Falder du af, skal du have en ny hjelm, også selvom den ikke umiddelbart ser ud til at have en skade – den kan nemlig være flækket indvendigt, og så beskytter den ikke optimalt ved næste fald. Tager du eksempelvis en Samshield ridehjelm til 7.000 kr., så er det alligevel noget af en streg i regningen.

Vælger din heste samtidig at ødelægge sit dækken til 3.000 kr., og sadlen lige pludselig skal have en omstopning, så er udgifterne hurtigt ved at løbe op i et højere beløb. Så kan det være, at det lige toppes med en dyrlægeregning på 10.000 kr. Det er super ærgerligt, men det er sikkert noget, som mange har været ude for. Et uheld kommer sjældent alene, som man siger. Hvis du har været uheldig kan du måske finde penge med et forbrugslån her.

Det kan også være, at der er kommet noget nyt, smart udstyr på markedet, som bare er et must have. Det kan være noget, du bare virkelig gerne vil ride med til det næste store stævne, men hvor pengene er små her sidst på måneden.

En kassekredit er et godt sikkerhedsnet

Alle disse uforudsete udgifter, som overstiger dit budget, kan reddes med en kassekredit. Det samme gælder, hvis der er noget, du bare virkelig gerne vil have sidst på måneden, hvor der er lavvande i kassen. Det smarte ved en kassekredit er, at det ikke er et lån i den forstand, hvor du får udbetalt et bestemt beløb og derefter skal afdrage på det. Med en kassekredit kan du nøjes med at låne de penge, som du står og skal bruge – selvfølgelig inden for det beløb, som er dit maksimale lånebeløb på kassekreditten.

En sådan kassekredit er ofte besværlig at få i hus i banken. Til gengæld er den meget nem at oprette på nettet, og så tager det kun ganske få minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *