Blog

Tips til at indrette med genbrugsmøbler

Står du overfor at skulle indrette et nyt kontor, eller trænger det nuværende til en opfriskning? Der er mange forskellige slags møbler, som du kan investere i for at skabe det perfekte kontor. Gode omgivelser er nemlig en forudsætning for, at medarbejderne trives og kan arbejde effektivt. Selvom der kan være meget planlægning forbundet med at vælge kontormøbler, og det hurtigt kan blive en stor udgift, så er der masser af inspiration at hente. I denne artikel kan du nemlig læse om, hvordan du vælger budgetvenlige kontormøbler, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Vælg brugte møbler

Der findes mange virksomheder på nettet, der sælger brugte møbler. Da nogle brugte møbler er i bedre kvalitet end andre, anbefales det, at du nøje undersøger, hvem du handler med, og at du kan se den specifikke vare på billeder – og gerne i virkeligheden. Et eksempel på en virksomhed, der sælger brugte møbler online, er 3R Kontor.

Handler du hos 3R Kontor, kan du være sikker på en tryg handel – både når det gælder deres service og de møbler, du bestiller hjem. Fordelen ved at købe brugte møbler er, at du ofte kan få kvalitetsmøbler og designermøbler til billige priser. Det betyder for det første, at du kan holde udgifterne nede. For det andet giver det dig mulighed for at købe flere møbler for de samme penge sammenlignet med, hvis du køber spritnye møbler.

Skab et overblik

Et godt råd er at lave en oversigt over, hvad du mangler, og hvilken funktion det konkrete møbel skal have. Skal stolene stå i et mødelokale, eller skal de bruges til at sidde på i frokostpausen? Hvilken type borde har du behov for, og hvilken højde skal de have? Eller skal bordene være med hæve-/sænkefunktion?

En masse spørgsmål kan melde sig, og for at gøre indkøbet så overskueligt som muligt og for at undgå impuls- og fejlkøb bør du lave en komplet møbelliste. Når du ved, hvad du skal gå efter, kan du undersøge flere butikkers sortimenter. Det er ikke altid den første stol, du falder over, der er den bedste, og som dækker dit behov. Giv dig tid til at finde de helt rigtige møbler, så du kan skabe de bedste arbejdsrammer på kontoret.

Find inspiration til indretningen

Foruden at du kan finde et hav af webshops, der forhandler genbrugsmøbler, findes der også mange forskellige hjemmesider, hvor du kan hente inspiration til indretning særligt med genbrugsmøbler. Mange indretningstips tager udgangspunkt i private hjem, men det betyder ikke, at nogle af idéerne ikke kan overføres til et kontor. Et kontor kan sagtens være indrettet behageligt og have karakter og samtidig udstråle professionalisme.

På mange måder kan det være sjovere at indrette med genbrugsmøbler fremfor de nyeste nye møbler. Genbrugsmøbler har en historie, og nogle har sjove og anderledes detaljer, som du ikke vil se på nye møbler. Når du går på jagt efter genbrugsmøbler, vil du ofte støde på udgåede varer, som er umulige at finde andre steder. Det kan give indretningen noget kant, hvilket ligeledes kan være med til at fortælle noget om, hvem I er som virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *