HavemaskinerUdendørs

El plæneklipper – Effektiv græsslåning med en elektrisk klipper

Hvis du gerne vil spare penge og spare miljøet for forurening, så gør du klogt i at købe en el plæneklipper. En eldrevet klipper er en meget økonomisk og økologisk måde at klippe dit græs på, da du som bekendt ikke har behov for dyrt benzin.

Tag et nærmere kig på disse anbefalede modeller fra Bosch

Hvis du er på jagt efter en solid og effektiv el plæneklipper, så kan det anbefales at tage et nærmere kig på nedenstående modeller. Modellerne fra Bosch sikrer dig en effektiv græsslåning. Derudover er Bosch også kendt for at være et meget kvalitetsfyldt mærke inden for havemaskiner og lignende.

Bosch El Plæneklipper ROTAK 43 GEN 4

7435786-1-c-1395083905ROTAK 43 er en super god el plæneklipper til prisen. Den 1800 watt store motor giver dig et meget effektiv snit. Det smarte ergoflex-system sikrer dig, at du ikke får ondt i ryg eller andre lemmer ved brug af maskinen, da den kan indstilles meget nøje efter dine behov. Denne model er i øvrigt udstyret med en 50 liter opsamlingsboks.

Køb den her til [afpprice id=”60″] DKK

Specifikationer

 • Ydelse: 1800 watt
 • Klippebredde: 43 cm
 • Vægt: 12,4 kg
 • Skæresystem: Knivskær

Bosch El Plæneklipper ROTAK 37 GEN 4

7435791-1-c-1403806754Denne model fra Bosch er super god til dig, der gerne vil have en effektiv klipper som ikke vejer for meget. Med sine kun 10,7 kg er den uhyre let at styre. Ligesom ROTAK 43, så er denne 37’er også udstyret med ergoflex-systemet, så du er sikker på en ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

Køb den her til [afpprice id=”61″] DKK

Specifikationer

 • Ydelse: 1400 watt
 • Klippebredde: 37 cm
 • Vægt: 10,7 kg
 • 40 liters opsamlingsboks

Bosch El Plæneklipper ROTAK 32

7432282-1-c-1372936314ROTAK 32 er en yderst effektiv el plæneklipper til de lidt mindre græsplæner. Klipperen er udstyret med en 1200 watts powermotor, der sikrer et meget kraftfuldt og effektivt snit. Denne klipper kan med fordel bruges til højt og vådt græs på grund af den kraftfulde motor. Der medfølger en græsopsamlingsboks på 31 liter.

Køb den her til [afpprice id=”62″] DKK

Specifikationer

 • Ydelse: 1200 watt
 • Klippebredde: 32 cm
 • Vægt: 6,8 kg
 • Skæresystem: Knivskær

El plæneklipper test – sådan finder du den bedste elektriske plæneklipper på markedet

Når du skal finde din nye el plæneklipper, så kan det være en god ide at læse en test eller inspirationsartikel som denne, hvor der bliver fokuseret på en række populære modeller. På den måde tilegner du dig noget viden som du kan bruge i dit valg af elektrisk plæneklipper.

Læs lidt forskellige tests og dan dig et indtryk af kvalitet og prisniveau

Det er især en god ide at læse test og anmeldelser som for eksempel her på denne side, hvis du gerne vil have et indtryk af de forskellige modellers kvalitet og prisniveau. Der findes både tests og anmeldelser i boligmagasiner, Tv-programmer og selvfølgelig her på nettet. Dog skal du passe på ikke at læse for mange, da de mange informationer typisk vil ende med at forvirre dig mere end de reelt set gavner.

Den bedste el plæneklipper stemmer overens med dine plæneareal

Det er faktisk ret simpelt at finde den bedste el plæneklipper. Måden du gør det på er at kigge på klipperens anbefalede plæneareal. Hvis du for eksempel har en græsplæne, der alt i alt fylder ca. 450 m2, så skal du selvfølgelig gå bevidst efter en plæneklipper, hvor det anbefalede plæneareal ligger i den størrelsesorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *