Blog

Det er tid: Tag på ferie!

Hvis du også er ved at være lidt træt af det hele, så kan det være, du trænger til en ferie. Nogle gange har man bare behov for at ”trække stikket” og lade det hele derhjemme ligge lidt. Det kan være, der er nogle ting, der mangler at falde på plads, før du føler, du kan tage på ferie. Det kan være, du kan få svar på nogle af dine spørgsmål i denne artikel.

Mangler du penge til at rejse for?

Det er klart, at det koster penge at tage på ferie. Det er bare ikke alle, der har mulighed for at spare op i løbet af året, så de har mulighed for at tage på ferie. Hvis du er en af dem, der ikke lige har fået sparet op, så lån penge nu og her – så er du hurtigt klar til at tage af sted på ferie.

Der er ingen skam i at låne penge til at tage på ferie. Du ved måske, hvad man siger? At rejser er noget af det eneste, man kan bruge penge på, som gør en rigere – fordi man bliver rigere på oplevelser, selvom man skal bruge nogle penge på det.

Er du på dagpenge?

Det kan også være, du føler, du ikke kan tage på ferie, fordi du er på dagpenge. Det er bare ikke helt rigtigt. Man kan sagtens tage på ferie, selvom man er på dagpenge. Når man er på dagpenge, så sparer man feriedage op, præcis som når man har et rigtigt arbejde.

Man kan dog ikke få modtage dagpenge, mens man er på ferie – præcis som når man har et arbejde – men derfor skal man da ikke undvige fra at tage på ferie alligevel! Hvis du er i tvivl om, hvad din sats for feriedagpenge er, så er det heldigvis noget, man nemt kan finde ud af.

Har du dyr?

Det kan også være, du har et dyr, og du derfor føler, du ikke kan tage på ferie. Hvis det er tilfældet, så er det noget, du skulle have tænkt over, før du fik et dyr. Når man anskaffer sig et dyr, så skal man naturligvis også sørge for, at der er nogle til at passe det engang imellem. Hvis det ”bare” er en kat, du har, så bør du kunne lokke nogle til at komme og fodre den og skifte kattebakken engang imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *