Blog

Dette skal du bruge for at komme algerne på dine fliser til livs

Har du besluttet dig for, at du gerne vil algerne på dine fliser til livs, så er der heldigvis mange måder at gøre det på. Der er både nemme løsninger og mere grundige løsninger, og det er helt op til dig, hvor meget arbejde, som du gerne vil ligge i at rense dine fliser for alger. Har du ikke selv lyst til at behandle dine fliser, så kan du også se mere omkring en professionel algebehandling her. Så kan du nemt få renset dine fliser, og du behøver ikke selv at trække i arbejdstøjet for at få det gjort.

Rensemiddel

Når du skal renses algerne af dine fliser, så er det vigtigt, at du først og fremmest sætter dig ind i hvilken type af rensemiddel, som du skal bruge til dine fliser. Dette kommer nemlig an på den type af sten, som du har liggende i din bag- eller forhave, og det kan hurtigt ødelægge dine fliser, hvis du ikke vælger det rigtige. her er det en god ide, at du taler med den virksomhed, som du har købt dine fliser hos, eller du søger råd hos en anlægsgartner, som kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige til dine fliser. 

En skurebørste og tålmodighed 

Når du skal rense dine fliser, så skal du først rense med med et godt rensemiddel, som du skal lade virke i et stykke tid. Dette vil løsne algerne, og det vil være nemmere for dig at fjerne dem efterfølgende, og hvor du får et godt resultat. Derudover skal du have en god skurebørste. Du kan købe disse hos din lokale tømmerhandel, hvor du kan finde nogen i den større størrelse, så du kan komme hurtigt i mål med projektet. Denne del af processen kan tage en del kræfter og tålmodighed, og du bør derfor sætte god tid af til at rense algerne af dine fliser. 

Imprægnering

Når du så er færdig med at skrubbe dine fliser rene for alger, så er det vigtigt, at du skyller dem grundigt. Dette vil gøre, at du ikke får algerne hurtigt tilbage, og du skal starte processen forfra. Når du så har skyllet dine fliser, og de er tørre, så er det nødvendigt at give dem en god imprægnering. Dette vil gøre det sværere for alger at komme tilbage, og du vil kunne nyde dine fine rene fliser i langt længere tid. Denne form for imprægnering kan du få online hos forskellige virksomheder, men den sælges også i forskellige tømmerhandlere landet over. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *