Blog

Boligguide: 3 praktiske designerting til hjemmet

Det kan være svært at finde ting til hjemmet der både er praktiske, men samtidig pænt designet. Hvis man bor i et hjem hvor pladsen er lille, eller hvor der af andre årsager ønskes møbler og boligtilbehør der kan varetage flere funktioner, er det heldigvis muligt at anskaffe sig praktisk boligtilbehør, uden at det behøver at gå ud over designet.

Her kommer der 3 praktiske ting til hjemmet der både kan varetage en praktisk funktion, men samtidig har et flot design:

Den ultimative gæsteseng

Bor man i et hjem hvor pladsen er dyrebar, og hvor man gerne vil have at møblerne kan varetage flere funktioner, er dette en god løsning. Det er i dag muligt at anskaffe sig en sofa, der kan slås ud som køjeseng, hvis der er gæster. Denne form for seng er ligeledes ideel, hvis man har et børneværelse i hjemme, hvor børnene enten deles om værelset, eller hvor der ofte kommer gæster på besøg.

Sengen er lavet i et flot design, og det bemærkes ikke at den kan foldes ud som en køjeseng med 2 pladser. På den måde er det muligt at anskaffe sig en sofa med et pænt design til hjemme, der samtidig kan varetage flere funktioner end bare at være en sofa.

Den smarte ”Puff” med plads

Det kan være en træt følelse man mødes med, når det bliver fredag og weekenden endelig står for døren. I den forbindelse kan det være en tiltrængt følelsen, at skulle smække benene op.
En puff fylder forholdsvis meget i et hjem, da dens eneste funktion er at holde benene oppe i forlængelse af stolen eller sofaen.

Men det er i dag muligt at anskaffe sig en puff, der kan varetage flere funktioner, end bare at skulle gøre det behageligt for benene. Det er nemlig muligt at købe en puff, der samtidig kan opbevare ting nede i den. Man kan ved at slå puden op, gemme tæpper eller andre praktiske ting, der ellers ville have fyldt i stuen.  Man kan finde puffer i mange forskellige design og materiale, hvilket kan gøre dette boligtilbehør til et yderst lækkert element i hjemmet. Det er muligt at se eksempler her

Den smarte hundeskål

Når man anskaffer sig en hundeskål, findes de i mange forskellige udgaver. De fleste hundeskåle er af kedeligt design, men det er muligt at finde smarte muligheder, der blandt andet kan varetager flere funktioner.
Det er blandt andet muligt at anskaffe sig en hundeskål, hvor der er indbygget vægt i. På den måde bliver afvejning af hundemad en nem opgave, og det er samtidig muligt at overholde hundens kostplan til punkt og prikke. Hundeskålen med den indbyggede vægt fås i forskellige designs, men er alle i materiale af højeste kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *