BrændeUdendørs

Al-ko Ginge brændekløver KHS 5200 og 5204

Bruger du en brændeovn som opvarmningsmetode? Hvis ja, så har du naturligt nok brug for små brændestykker. Og i stedet for at gå i byggemarkedet og betale overpris for stykkerne, så kan du ligeså godt klare opgaven selv.

Med Al-ko Ginge brændekløver KHS 5200 får du en effektiv og handy brændekløver, der på hurtig vis kan fylde brændekurven op med tilpassede brændestykker. På denne side kan du læse meget mere om den smarte brændekløver. Derfor anbefales det at læse med her, hvis du går og overvejer at købe en brændekløver.

Fordele ved Al-ko Ginge brændekløver KHS 5200 og 5204

Al-ko Ginge brændekløver KHS 5200 er en af de populæreste kløvere på markedet. Og denne popularitet skyldes især nogle af de mange fordele, der er forbundet med brændekløveren.

Kan klare et kløvetryk på op til 5 tons

Denne brændekløver fra Al-ko kan klare et kløvetryk på helt op til 5 tons. Det betyder, at du kan få bugt med selv noget af det hårdeste træ. Og det er typisk det hårde træ, der brænder bedst i brændeovnen.

Fylder ikke spor meget

En anden fordel ved denne kløver er, at den ikke fylder spor meget, når den er foldet sammen. Det betyder, at du med fordel kan have den opbevaret i din garage, carport eller et helt tredje sted uden at bekymre dig om, at den tager en masse plads.

Uhyre nem at transportere

Hvis du for eksempel har behov for at tage kløveren med i sommerhuset eller et andet sted, så skal du vide, at du med Al-ko Ginge får en brændekløver, der er uhyre nem at transportere. Når først kløveren er foldet sammen, så fylder den næsten ingenting. Derudover er vægten på kun 47 kg også en medvirkende faktor til, at den er nem at transportere fra A til B.

Ergonomisk

Som noget ganske unikt er Al-ko Ginge brændekløveren yderst ergonomisk at stå ved. Det betyder, at du snildt kan stå og kløve i flere timer uden at få problemer med knæ eller ryg. Den ergonomiske brændekløver henvender sig især til dig, der gerne vil passe på dig selv og undgå skader i kroppen.

[su_button url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&bannerid=23763&htmlurl=http://www.10-4.dk/varer/hus-have-og-fritid/havemaskiner/braendeklover/al-ko-braendeklover” target=”blank” background=”#3b8f1e” size=”6″ wide=”yes” center=”yes”]Læs mere og køb billigst her[/su_button]

Specifikationer

  • Max kløvetryk på 5 tons
  • Ydelsen er på 2.200 Watt
  • Vejer kun 47 kg
  • Max kløvelængde er på 52 cm
  • Spændingen er på 230 V

Der er ingen tvivl om, at Al-ko Ginge brændekløver KHS 5200 er en af de bedste kløvere på markedet til prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *