UdendørsVærktøj

Bahco topnøglesæt 1/4”-1/2” 94 dele S87+7

Synes du også, at det er irriterende at have flere forskellige topnøgler fra flere forskellige mærker til at ligge spredt rundt i dit hjem? Dette problem kan nu undgås ved hjælp af Bahco’s topnøglesæt, der bliver leveret i en smart og handy kuffert, hvor alle de solide topnøgler er samlet.

Herunder kan du læse meget mere om det yderst populære topnøglesæt fra Bahco. Det anbefales at læse med her, hvis du overvejer at købe nye topnøgler eller blot ønsker noget mere information om produktet.

Fordele ved dette topnøglesæt fra Bahco

Topnøglesættet fra Bahco er ikke hvilket som helst nøglesæt. Der er en række fordele forbundet med sættet som du kan læse mere om her.

Højtlegeret stål

En af de helt store fordele er, at nøglerne er fremstillet af højtlegeret stål. Det betyder, at de holder længere, men også er meget bedre og mere solide at arbejde med. Du kan altså forvente en topnøgle, der er nem og effektiv at bruge.

Udover at være meget praktisk, så giver det højtlegerede stål også nøglerne et meget flot udseende, der vidner om høj kvalitet – og det er uden tvivl noget, der er værd at tage med.

[su_button url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=11346&bannerid=23763&htmlurl=http://www.10-4.dk/varer/Vaerktoj/Topnoglesaet/Bahco-topnoglesaet-5129389″ target=”blank” background=”#3b8f1e” size=”6″ wide=”yes” center=”yes”]Læs mere og køb billigst her[/su_button]

Slagfast og bestandig kuffert

Topnøglesættet bliver leveret i en stor og smart kuffert, der kan tåle lidt af hvert. Kufferten er nemlig slagfast, olie- og temperaturbestandig. Det betyder, at du med fordel kan tage kufferten med hen, hvor du vil. Den skal nok kunne stå imod slag, skidt og hvad der ellers kan skade den.

Den slagfaste og bestandige kuffert betyder også, at dine topnøgler får den bedste opbevaring som muligt. Når først de er på plads i kufferten, så sker der dem ingenting.

En anden fordel ved kufferten er også, at den er uhyre let at bære rundt på. Den er lavet i et smart design med et brugervenligt håndtag, så du så let som ingenting kan flytte rundt på kufferten som du vil.

Indeholder alt hvad du skal bruge

Den vel nok største fordel ved dette topnøglesæt er, at sættet indeholder alt, hvad du skal bruge. Kufferten er fyldt med alle de nødvendige og brugte nøgler. Det betyder, at du ikke behøver at gå ud og købe nøglerne enkeltvis for at være sikker på, at du har dem alle sammen.

Specifikationer:

  • Højtlegeret stål
  • 94 dele
  • 1 stk. udtagelig opbevaringsboks med låg
  • Matforkromet
  • ISO 1174
  • DIN 3120
  • Udviklet i henhold til Bahco’s ERGOtm program

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *