IndendørsUdstyr til hjemmet

4 ting du i 2015 skal udstyre dit hjem med

2014 er snart ved at være et overstået kapitel. Det betyder, at du som boligejer skal til at kigge mod det nye år. I den forbindelse er det også værd at tænke lidt over, hvad du til næste år skal udstyre dit hjem med.

Da vi som navnet også antyder er en udstyrsguide, er det selvfølgelig på sin plads, at vi laver en artikel/ guide om, hvad du bør udstyre din bolig med i det kommende år. Tag et kig på vores bud herunder og find inspiration til 2015.

Et drivhus

Fokus på økologi og have forventes at blive større i 2015. Derfor er det oplagt at udstyre din bolig med et lækkert drivhus, hvori du kan dyrke alverdens ting til madlavningen.

I drivhuset er det især populært at dyrke tomater, peber, agurker, vindruer og chili. Alle disse grøntsager kan du med fordel tage med ind i køkkenet og lave mad ud af.

Der findes ikke noget bedre end at sætte tænderne i noget som du selv har dyrket ude i haven. Det giver alt andet lige en bedre smag og ikke mindst en bedre madoplevelse.

Hvis du gerne vil se eksempler på drivhuse, så klikker du bare her.

Sparebruseren er uhyre effektiv

2015 forventes også at blive et år, hvor vi danskere stadig ønsker at spare på vores forbrug. Derfor er det en kanon god ide at udstyre dit badeværelse med en såkaldt sparebruser.

Med denne type bruser kan du spare dig selv for adskillige kroner hver eneste uge. Rigtig mange tror fejlagtigt, at sparebruseren er lig med dårlig komfort i badet. Det er ikke tilfældet. Du mærker næsten ikke, at du har udskiftet din gamle og dyre bruser med en ny, der meget effektivt kan hjælpe dig med at spare på vandet.

Hos VVS Comfort kan du finde et stort udvalg af sparebrusere til ganske fornuftige priser.

Robotstøvsugeren bliver mere populær

Først kom robotplæneklipperen. Nu er det blevet tid til at lade opmærksomheden falde på robotstøvsugeren. Denne smarte og automatiske støvsuger forventes at blive endnu mere populære i det nye år – og med ganske god grund.

Robotstøvsugeren er så smart, at den kan støvsuge huset, når du ikke er hjemme. Det vil sige, at du kan komme hjem til et rent hus efter arbejde. Hvor smart er det ikke lige?

Derudover er robotstøvsugeren også værd at anskaffe sig, hvis du er allergiker. Typisk når du støvsuger, hvirvler der en masse støv rundt i rummet, hvilket er en kæmpe ulempe for dig med allergiske reaktioner.

Dette slipper du for, da støvsugeren som sagt kan støvsuge, når du IKKE er hjemme. På den måde slipper du for at blive irriteret af støvpartikler og andet forårsaget af robotstøvsugeren.

Hvis du vil spare penge på varmeforbruget, er varmepumpen et must

Hvis du i 2015 har forhåbninger om at spare mange penge på dit varmeforbrug, kan det i den grad anbefales at få installeret en varmepumpe. Varmepumpen er en uhyre effektiv måde at spare mange penge på, da den laver billig varme på baggrund af luften udenfor.

Det vil altså sige, at du får en varmekilde, der i høj grad er drevet af vedvarende energi – og det er noget som kan mærkes på din varmeregning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *