Blog

3 nye opgraderinger til boligens computerrum

Computere er og andre teknologiske gadgets, bliver en større og større del af vores hverdag. Stort set alle danske hjem ejer en computer, eller lignende digitalt tilbehør, der kan gå på internettet.

En undersøgelse, der er foretaget af Digitalstyrelsen viste, at hele 92 procent af danskerne er på internettet i dag. Man kan gå på internettet via mange forskellige digitale enheder, men dette foregår primært fra computeren, der er blevet et folkeeje i stort set alle danske hjem.

Selv den ældre del af befolkningen er på nettet hjemmefra, hvor undersøgelsen viste, at over 70 procent af befolkningen i alderen mellem 65-74 år, er på internettet hver uge.

Det digitale udstyr fortsætter sin udvikling, hvilket gør mulighederne konstant flere.
Her kommer der 3 udviklinger, der kan være med til at opgraderer computerrummet, i hjemme i de danske hjem.

Kraftig stationær eller bærbar computer

Computeren kan i dag fås i mange forskellige størrelser og former. Før i tiden var en computer kendetegnet ved, at være en stor stationær boks, der stod på gulvet ved siden af computerbordet. Den bærbare udgave af en computer, udkom nogle år efter, men var på grund af problematikker i forhold til størrelsen, ikke i stand til at yde samme kraft som den stationære model.

Det var derfor ikke muligt at spille store spil, eller køre store grafiske programmer eller lignende, på de bærbare computere.

Sharkgaming udbyder i dag kraftige computere, der arbejder utroligt hurtigt. Dette er også tilfældet, hvis man køber en bærbar, der ligeledes er i stand til at køre de største computerspil og andre krævende programmer. Dette er tilfældet selv ved bærbare enheder, der i dag er udviklet på en måde, at det nu er muligt at producerer bærbare computere, der yder samme niveau som de stationære.

3D printeren – der har uanede muligheder

Man tænker umildbart at det ikke kan passe, at man kan printe fysiske objekter med en printer. 3D printeren er for alvor begyndt at slå igennem, og byder på et utal af muligheder.

Er man eksempelvis en stor familie, er det muligt at printe bestik til aftensmaden, og derved slippe for den evige opvask i det lille familiehjem. 3D printere fås i mange forskellige størrelser og typer, alt efter hvad de skal bruges til. Det er muligt at læse meget mere om 3D printere ved at klikke her.

3D printeren fungerer rent praktisk ligesom en helt almindelig printer. Denne printer kan bare printe ”fylde” og kan derved lave fysiske 3D former.

Printere der kan fremkalde dine digitale billeder fra computeren

Tidligere har man været nødt til at betale en formue for at få fremkaldt billeder hos en fotohandler, eller anden butik der har den service.

I dag ligger de fleste billeder man ejer på computeren, eller på et hukommelseskort. Men følelsen af at have billederne fysisk, er ikke til at tage fejl af.

I dag er det muligt, at printe de digitale billeder i samme kvalitet som i butikkerne. Dette er muligt ved at købe en laserprinter, der er lavet til at printe billeder. Udviklingen er kommet så langt, at det ikke behøver at være særlig dyrt, at erhverve sig sådanne printer. Denne slags printer vurderes til at kunne købes for omkring 1000kr.

Disse printere fås også med en trådløs forbindelse, hvilket gør det muligt, at sende billederne til printeren, direkte fra de øvrige digitale enheder uden brug af ledninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *