Blog

3 gode værktøj, der ikke fylder i haveskuret

De fleste kan nikke genkendende til følelsen af, at have et rod i haveskuret. Det har for mange været et mål fra start, at have et haveskur med orden i tingene, og det er slet ikke umuligt at opnå.

Men det er som om, at rodet har en magisk kraft i de haveskurer, for det går ualmindelig stærkt, med at lave rod i sådan et skur.

Ofte har man styr på det, men det er alt uden lige rodet, og selv om man bilder sig selv ind at det er lige meget, og at man sagtens kan finde rundt i det, ville det nu være rart med orden i tingene.

Orden i rodet

Nogle vil mene, at lidt rod i skuret bringer charme til det. De mange forskellige værktøjer, der igennem tiden er blevet købt og skaffet på andre måder, hænger langs væggen og giver historie til skuret.

Charme er også en vigtigt ting for mange ved at have et skur, hvor det er de færreste, der kan holde det klinisk rent hele tiden. Der er selvfølgelig nogen, der kan holde det fuldstændig rent, men i de fleste tilfælde tager edderkoppespindene og støvet over, i løbet af kort tid.

Men det er rent faktisk muligt at få orden i rodet, og her er 3 værktøjer, der kan være med ti at hjælpe på problemet. Nogle værktøjer kan nemlig anskaffes i samlet eller ”mini” udgaver, der på den måde ikke fylder så meget i skuret.

Schweizerkniven

Dette ”multitool” har været kendt for de fleste i mange år. Den lille foldekniv, med uanede funktioner, der ikke fylder mere end at den kan være i en bukselomme.

Schweizerknive kan fås i mange forskellige varianter, hvor de helt små ”bare” er en kniv af høj kvalitet. Men hvis man anskaffer sig en af de modeller, som kan varetage en række anvendelige funktioner, kan man med dette værktøj spare enormt meget plads.

Det er blandt andet funktioner såsom en sav til husbehov, bid tang, kniv, saks, syl, miniskruetrækker og mange flere smarte funktioner, der kan være anvendelig til opgaverne i skuret.

Det er muligt at se de mange forskellige smarte modeller af Schweizerkniven her

Mini skruetrækker sæt

I mange skurer ligger de mange forskellige skruetrækkere og flyder, i skuffer eller værktøjskasser. Det kan være svært at finde rundt i størrelserne, samtidig med at det er en smule upraktisk, at de ligger løst rundt omkring.

Det er muligt at anskaffe sig en samlet sæt af skruetrækkere. På den måde er skruetrækkerne samlet i samme boks, og er inddelt i størrelser.

Derved kan der dannes et bedre overblik over, hvilke størrelse skruetrækker man har til rådighed, og det er samtidig muligt at holde orden i dem, ved at have dem samlet i en smart æske.

Samlet umbraco sæt

Et umbraco nøglesæt kan bruges til utroligt mange ting. Men frustrationen ved at mangle lige præcis den umbraco der skal bruges, er svær at sætte ord på. Hvis man har de små nøgler liggende løst eller i et sæt, hvor de ligger stykvis men stadig løst, kan de nemt blive væk, og dette kan skabe dårlig stemning i ethvert skur.

Det kan derfor anbefales, at købe et umbracosæt der er samlet med en lille stålring i enden. På den måde er de små og mellemstore nøgler altid samlet, og samtidig lægger man hurtigt mærke til, hvis der mangler en. Det er muligt at hænge noglesættet op, eller gemme den væk i en kasse som samler dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *