Blog

Wallstickers til de små

Featured: https://unsplash.com/photos/2dkXMPDRkDQ

Mangler dit nyt udstyr til dine vægge derhjemme. Det kan være, at væggene på børneværelset trænger til at blive piftet lidt op? Så skal du måske kigge lidt nærmere på wallstickers til børn, som er en ret nem løsning, hvis du gerne vil pynte væggene med nogle flotte motiver. Læs med her og få tips til, hvor du finder de flotteste wallstickers.

Wallstickers har været populære gennem en årrække nu. Det skyldes sikkert, at det er en ekstrem nem løsning, hvis man gerne vil pynte væggene i f.eks. børneværelset uden at skulle finde malerrulle, pensler og afdækningspap frem – og så er motiverne som oftest også meget børnevenlige. Du kan nemlig finde motiver med blandt andet:

  • Mickey Mouse
  • Feer og prinsesser
  • Star Wars
  • Fodbold
  • Disney-figurer

Vægklistermærker kommer altså stort set i alle afskygninger. Og så er de så nemme at sætte op. Det eneste du skal sørge for er, at væggen er ren og tør – og så skal du egentlig bare fjerne folien på bagsiden af wallstickeren – og vupti, så er den klar til at placere på væggen. Du kan også få wallstickers med andre fine motiver, som du kan bruge i køkkenet, gangen eller stuen. De findes blandet som: Wallstickers blomster eller wallstickers fugle. Find alle de fine motiver på: https://www.nicetapet.dk/wallstickers

Hvis du gerne vil have wallstickers i køkkenet, så kan du sætte en fin blomst op eller wallstickers med små fugle – og placere en stor plante ved siden af samt en lille skammel i træ eller en kommode. Det giver rummet et ekstra pift – og kan være fint at gøre et sted, hvor du alligevel ikke rigtig ved, hvad du vil placere. På den måde kommer væggen ikke til at se tom ud – og du får givet rummet dit helt eget udtryk og din personlige stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *