BlogVærktøj

Uundværligt udstyr til dit kommende gør-det-selv-projekt

Er du netop flyttet i nyt hus eller i en ny lejlighed? Det kan også være, at du er flyttet ind på et kollegie i København, og så er det sjældent, at der er mange penge tilbage på kontoen til dyre designermøbler. Har du mod på at kaste dig ud i et gør-det-selv-projekt, er der rigtig mange penge at spare ved at bygge sine egne møbler til sin nye bolig. Det er desuden meget moderne netop nu, at man ikke bor ligesom i boligkatalogerne, men at man har sin helt egen unikke stil i hjemmet. Her i artiklen kan du læse meget mere om uundværligt udstyr i forbindelse med gør-det-selv-projekter, så du kan komme ordentligt i gang med at bygge dine egne møbler til dit nye hjem.

Skær brædder let og hurtigt med en rundsav

Det allerførste, du bør investere i, hvis du skal i gang med dit helt eget gør-det-selv-projekt, er en rundsav. Det skyldes, at det er en utrolig alsidig maskine, og ved hjælp af denne kan du så let som ingenting både dele plader og skære brædder. Det er desuden muligt at finde modeller uden ledning, der kører på batteri. Dette er en yderst kraftfuld sav, og her kan du med fordel vælge en model, der anvender den samme batteritype som dine andre maskiner. På den måde behøver du nemlig kun at investere i en slags batteri, i stedet for at du skal have flere forskellige modeller liggende derhjemme. Hvis du vil undersøge, hvilken bordrundsav der passer bedst til dit individuelle behov, kan du her finde en test af bordrundsave hos Haveunivers.dk.

Lav rette vinkler med en tømrervinkel

Foruden en rundsav skal du naturligvis have en tømrervinkel til dit næste gør-det-selv-projekt. Dette er et værktøj, du ikke vil kunne leve uden, hvis du vil bygge dine egne møbler til din nye bolig, og der er her heldigvis tale om et billigt stykke værktøj. Med en tømrervinkel kan du let og hurtigt lave rette vinkler, hvis du eksempelvis gerne vil bygge din egen reol eller dit eget spisebord eller computerbord. I den forbindelse bør du være særligt opmærksom på, at man kan få forskellige størrelser, og det er en god idé at have en tømrervinkel med en stor vinkel og en lille vinkel, da de således kan bruges til flere formål.

En boremaskine er et must til ethvert byggeprojekt

Det næste, du bør investere i til dit kommende gør-det-selv-projekt, er en boremaskine eller en skruemaskine. Det er selvfølgelig en lidt dyrere investering – til gengæld vil du få brug for en sådan maskine hele tiden til hvilket som helst byggeprojekt. Det skal desuden nævnes, at de selvfølgelig kan fås i mange prisklasser alt efter, hvor mange funktioner du har behov for. Herudover skal du være opmærksom på, at de kan fås med enten ledning eller batteri, og her gælder det, at modellerne med ledning oftest er mere kraftfulde. Til gengæld er du låst lidt mere på grund af maskinens ledning. Du kan endvidere vælge at købe en model med slag. Det er særligt fordelagtigt, hvis du ønsker at anvende maskinen indenfor i din bolig, hvor du måske skal have hængt noget op på væggen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *