BlogUdstyr til computeren

Sådan får du råd til det helt rette internet

Vi lever efterhånden i en tid, hvor det næsten burde være ulovligt at have dårligt internet. Der er så mange muligheder efterhånden, men alligevel er det som om, at der stadig er mange private og virksomheder, der har problemer med hastigheden og stabiliteten af deres internet.

Det kan skyldes, at man har valgt en billig router, der forringer signalet, eller det kan være, at det kan løses ved at placere routeren et helt andet sted. Den bedste løsning vil dog typisk være at kigge på din internetløsning, og se om du har valgt den helt optimale for dig.

Det billigste internet er ikke altid lig med det mest pålidelige, og derfor kan det sagtens være en god ide lige at vælge en løsning, der koster lidt mere. Hvis du mangler de penge i din økonomi, så kunne du overveje et lille lån hos Moneybanker, så du kan få et stabilt og pålideligt internet 24/7. Har du brug for finansiel rådgivning, kan du i øvrigt med fordel deltage i Moneybanker´s foredrag, som du kan læse mere om her.

Det bedste internet på markedet lige nu?

Indtil det bliver muligt at få 5G i Danmark, vil det hurtigste internet klart være, hvis du vælger en fiberløsning. Det er ikke alle boliger i Danmark, hvor det er muligt med fibernet, men de steder hvor der er, er det klart det bedste.

Fibernet er pålideligt og lynhurtigt, så der vil du ikke skulle tænke på, om du både kan se Netflix på dit tv, mens din partner streamer en fodboldkamp på nettet.

Fordelen ved at have fibernet er også, at der stort set ikke er forskel på den leverandør du får fra. Dermed er der altså ikke den helt vilde forskel på, om du vælger det tilbud der koster 300 kroner om måneden eller det, der koster 200 kroner om måneden. Hvert fald ikke så længe, at du vælger den samme hastighed.

Med fibernet kommer der nemlig mange former for download og upload-speed, og de er typisk meget hurtige. De fleste fibernet starter ved 100/100 Mbit/s, men har du brug for virkelig kraftigt internet, så kan du eksempelvis få en 500/500 løsning fra Fibia. Denne model koster 469 kroner om måneden, hvilket naturligvis er i den lidt mere pebrede ende.

Føler du, at det er sådan en løsning der skal til, for at du kan tilfredsstille dit behov, så er pengene godt givet ud. Skal det gå endnu hurtigere, så er det måske Stofas 600/600 til 499 kr. der er brug for. Har du brug for lidt økonomisk hjælp til at sikre det hurtige internet, så skal du ikke tøve med at tage en lille lån. Her har du blandt altid mulighed for at følge med, så det ikke kommer til at løbe løbsk. Du kan i dette spørgsmål fra Folketinget se, hvad der bliver gjort for at forhindre, at lån løber løbsk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *