Blog

Must-haves til den store fest: Sådan pynter du flot op

Skal du til at planlægge en stor fest? Så har du helt sikkert brug for en masse pynt og festartikler, der kan pifte ethvert rum op. Læs med her og find ud af, hvilke festartikler du ikke kan undvære

Når du skal holde fest, er der rigtig mange ting at planlægge. Hvor skal festen holdes? Hvad skal der være af mad og drikke? Skal der være et bestemt tema? Hvordan sættes den rette stemning? Og netop stemningen er rigtig vigtig, for at det kan blive en god fest. Det er derfor vigtigt, at du bruger god tid på at udvælge de rette festartikler og pynte fint op.

Vi har her samlet fem flotte festartikler, du ikke kan undvære til din store fest – uanset hvilken fest du har i tankerne.

1) Lyskæder eller papirlanterner

Når du skal pynte op til fest, handler det ikke kun om at gøre det festligt, men også skabe en rigtig hyggelig stemning. Det kan du blandt andet gøre med lyskæder eller papirlanterner. Skru ned for den skarpe belysning i lokalet og hæng i stedet lyskæder eller papirlanterner op i loftet. Det giver en rigtig hyggelig belysning i rummet og skaber samtidig et rigtig flot og festligt udtryk.

2) Balloner

Balloner har alle dage fungeret godt til fester og gør det også stadig. Du kan købe dem i alle mulige størrelser, former og farver, så du nemt kan finde nogle, der passer til lige netop din store fest. Du har også mange muligheder med ballonerne, når du skal pynte op i festlokalet. Du kan eksempelvis hænge dem i loftet, sætte dem fast på væggen eller lade dem pynte flot på bordene, hvis det er nogle store borde, I skal sidde ved.

3) Blomster

Blomster er heller ikke til at komme udenom, når du skal skabe den helt rette festlige stemning. Det er altid flot, farverigt og festligt at pynte op med blomster. Vælg eksempelvis liljer eller roser til et bryllup, så du får skabt en rigtig romantisk stemning. Til sommerfesten kan du få lavet buketter af flere forskellige blomster i forskellige farver, så de giver et rigtig festligt udtryk ved bordene. Brug det, der passer til sæsonen, så du får skabt den helt rette hyggelige feststemning.

4) Honeycombs

Honeycombs, også kaldet bikubebolde, er inden for de seneste år blevet rigtig populære at pynte op med til alle slags fester. De små bolde kan du få fat i i flere forskellige størrelser og farver, og du kan derfor finde de helt rette – uanset om det er barnedåb, bryllup, konfirmation eller en anden stor fest, du skal holde.

Til en sommerfest er det flot med Honeycombs i flere forskellige pangfarver, mens det er oplagt at vælge lyseblå eller lyserøde til barnedåben, og til brylluppet er det rigtig flot med nogle hvide Honeycombs. De flotte Honeycombs giver et festligt udtryk til ethvert lokale. Hæng dem i farverige klynger oppe i loftet, så lokalet bliver flot og festligt at se på.

5) Flot service

Til den store fest, hvor bordene bliver pyntet flot, er det ikke helt ligegyldigt, hvilken service du vælger at dække op med. Når du har brugt en masse energi på at gøre festlokalet flot, vil det være ærgerligt, hvis servicen ødelægger det fine udtryk. Sørg for at vælge noget, der passer til det valgte tema eller de farver, du generelt har pyntet op med. Er tallerknerne helt almindelige og hvide, kan du gøre lidt mere ud af servietter, bordkort og lignende for at gøre bordene festlige.

Med disse fem tips til din næste store fest kan du være sikker på at få skabt en flot fest, der vil imponere alle dine gæster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *