Indendørs

Inspiration til stuen: Disse 5 ting skal du eje

Er du lige flyttet og skal til at indrette stuen? Stuen er det rum i boligen, hvor du og resten af familien kommer til at opholde jer i lang tid om dagen – især i weekenderne. Derfor skal stuen gerne emme af en hyggelig og varm atmosfære, så I får lyst til at sidde der i endnu flere timer ad gangen. Idet stuen skal være et hyggeligt opholdssted, er der dog nogle basisting, der skal være styr på. I det følgende får du en omgang inspiration til, hvilke ting din nye stue skal indeholde.

En behagelig sofa

En sofa er nærmest alfa og omega, når stuemøblerne skal findes. Der findes dog utallige designs, former og størrelser, så det kan være noget af en sofajungle at bevæge sig ud i, når sofajagten skal begynde. Først og fremmest er det vigtigt, at du finder en sofa, som er behagelig at sidde i. Både dig selv og formentlig mange andre vil komme til at sidde i sofaen, så derfor er komforten et af nøglepunkterne. Et andet vigtigt punkt er samtidig designet. Tænk på din foretrukne stil og vælg eksempelvis en sofa, som passer sammen med resten af husets interiør.

Sofabord

Til den nye sofa, er det nødvendigt at få fat på et flot sofabord. Her skal du igen tænke på stilen, idet du højest sandsynligt vil have sofabordet stående i flere år fremover. Har du børn, er det ligeledes en god idé at tænke på bordpladen. Vælg gerne et stort bord uden skarpe kanter og med en bordplade, som kan tåle at få pletter på sig. Er børnene på den anden side flyttet hjemmefra, kan du roligt kigge nærmere på sofaborde i diverse smukke træsorter.

Tv bord

Et Tv bord er både praktisk og flot at have stående i stuen. På Tv bordet kan du stille dit Tv og have et par pynteting stående. Derudover er der mange tv borde, som kommer med funktionelle opbevaringsløsninger i form af gode hylder og skuffer. Virksomheden Trademax har blandt andet et bredt udvalg af tv borde i høj kvalitet.

Tekstiler  

Diverse smukke og bløde puder, tæpper til sofaen og et flot tæppe foran sofaen sætter prikken over i’et på den nye stueindretning. Har din sofa en flot lysegrå farve, skal du ligeledes ikke være bange for at vælge en række puder i dybe og mørke farver, som er med til at kreere en behagelig og hyggelig atmosfære. Vælg desuden et gulvtæppe som hele familien vil værdsætte, når filmen skal sættes på om aftenen.

Et hyggeligt element

Udover tekstiler, findes der andre ting, som i den grad kan skabe en hyggelig og varm stemning inde i stuen. Her kan nævnes små ting såsom brugskunst i form af søde vaser, lysestager og smuk kunst på væggene. En større ting som en biopejs er ligeledes en spændende og flot idé. Denne pejs vil i høj grad bringe varme og hygge frem i rummet, så både dig selv og gæsterne vil føle sig hjemme. Se udvalget her vedrørende Pejseringen.dks flotte biopejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *